ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آمریکا برای حضور در مذاکرات آستانه دعوت نشده

کد خبر: ۶۵۶۳۵۵
| |
3892 بازدید

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت واشنگتن هنوز برای شرکت در مذاکرات طرف‌های سوری در پایتخت قزاقستان، دعوت نشده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه اینترنتی وزارت خارجه آمریکا، مارک تونر سخنگوی این وزارتخانه گفت: آمریکا هنوز دعوت نامه‌ای برای حضور در مذاکرات سوریه که از سوی ترکیه و روسیه در روز بیست و سوم ژانویه در آستانه برگزار می‌شود، دریافت نکرده است.

پیش از این، مقامات مسکو و آنکارا در پی این توافق اعلام کردند به‌زودی مذاکرات صلح سوریه با حضور نمایندگانی از سوی دولت سوریه و گروه‌های معارض در شهر آستانه، پایتخت قزاقستان، برگزار خواهد شد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در بخشی دیگر از اظهاراتش گفت: موضع واشنگتن درباره انتقال سفارت آمریکا به قدس تغییر نکرده است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟