الحشد‌الشعبی 3‌روستا را‌در غرب‌موصل آزاد‌کرد

نیروهای الحشد الشعبی عصر امروز در محور غربی عملیات موصل، 3 روستا و یک پایگاه را از اشغال تروریست‌های داعش خارج کردند.
کد خبر: ۶۵۶۳۲۷
| |
4436 بازدید
نیروهای الحشد الشعبی عصر امروز در محور غربی عملیات موصل، 3 روستا و یک پایگاه را از اشغال تروریست‌های داعش خارج کردند.

به گزارش فارس، نیروهای الحشد الشعبی که در حال آماده شدن برای آغاز مرحله ششم عملیات آزادسازی غرب استان نینوی هستند؛ امروز توانستند روستاهای «الحجف»، «الحیانیه» و «التل الجنوبی» را آزاد کنند.

به نوشته پایگاه خبری الفرات نیوز، آن‌ها همچنین توانستند در جنوب منطقه «تل عطبه» کنترل یک پایگاه تروریست‌های داعش را به دست بگیرند. نیروهای الحشد الشعبی با استفاده از تجهیزات رادیویی متعلق به داعش که در این پایگاه قرار داشت؛ توانستند مکالمات تروریست‌ها را شنود کنند.

نیروهای الحشد الشعبی هفته گذشته توانستند مرحله پنجم عملیات غرب نینوی را با آزادسازی منطقه «تل عطبه» و مناطق اطراف آن به پایان برسانند.

در حال حاضر آن‌ها منتظر فرمان مقامات جهت شروع مرحله ششم و عملیات آزادسازی شهر «تلعفر» هستند. این شهر به طور کامل در محاصره نیروهای الحشد الشعبی قرار دارد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت