میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تخلیه دو مدرسه دانمارکی در پی تهدید به بمبگذاری

پلیس دانمارک از تخلیه دو مدرسه این کشور در پی دریافت پیام تهدید آمیز مبنی بر بمبگذاری انجام شده در آنها خبر داد.
کد خبر: ۶۵۵۵۷۲
| |
3606 بازدید
پلیس دانمارک از تخلیه دو مدرسه این کشور در پی دریافت پیام تهدید آمیز مبنی بر بمبگذاری انجام شده در آنها خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشا تودی، پلیس دانمارک از تخلیه کامل دو مدرسه در شهر جوتلند این کشور در پی دریافت پیام تهدید آمیز در خصوص بمبگذاری خبر داد.

  گفته می شود فرد تهدید کننده یک زن انگلیسی زبان بوده است.

مدارس «رولف کراکه» در هولشتبر و مدرسه «رونده» واقع در جورسلند حدود ساعت ۱۲ ظهر به وقت محلی از طریق تلفن تهدید به بمبگذاری شدند.

پلیس دانمارک معتقد است فرد ارسال کننده پیام تهدید در هر دو مورد، یک نفر است.  

در پی دریافت این پیام تهدید آمیز، هر دو مدرسه در پی دریافت این پیام به طور کامل تخلیه شده است و متخصصین نظامی خنثی سازی بمب به همراه سگ های جستجوگر خود به محل اعزام شده اند.

گفتنی است پلیس دانمارک هنوز صحت این پیام را تایید و یا رد نکرده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت