میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

انفجار در حومه غربی دمشق

یک منبع در فرماندهی پلیس حومه غربی دمشق از انفجار یک خودروی بمب‌گذاری شده در این منطقه خبر داد.
کد خبر: ۶۵۵۱۲۸
| |
3690 بازدید
یک منبع در فرماندهی پلیس حومه غربی دمشق از انفجار یک خودروی بمب‌گذاری شده در این منطقه خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری سانا، یک منبع در پلیس حومه غربی دمشق اعلام کرد تروریست‌ها امروز (یکشنبه) یک خودروی بمب‌گذاری شده را در نزدیکی شهرک "سعسع" در حومه غربی دمشق منفجر کردند.

این منبع گفت که تروریست‌ها این خودرو را با مواد شدید الانفجار منفجر کردند که تاکنون دو کشته و دست‌کم ۱۰ زخمی داشته که در میان آنها هفت زن و دو کودک هستند.

گروه‌های تروریستی تکفیری بیت جن را محاصره کرده و روستاها و مزارع مجاور را هدف حملات راکتی و خمپاره‌ای خود قرار می‌دهند و همواره جان شهروندان را تهدید می‌کنند.

هنوز عامل این حمله مشخص نیست.

روز شنبه نیز در انفجاری در شهر اعزاز سوریه به وقوع پیوست که در پی آن ۶۰ تن کشته و ده‌ها تن زخمی شدند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات