میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

استفاده از «زنان محافظ» در ماموریت‌های حفاظت

کد خبر: ۶۵۳۷۸۲
| |
8343 بازدید
|
۱

فرمانده یگان حفاظت از شخصیت‌های ناجا، جرئیات به کارگیری زنان محافظ در ماموریت‌های این یگان را تشریح کرد.

سردار هدایت البرزی در گفت‌وگو با تسنیم با اشاره به فراهم شدن امکان جذب نیروی زن به عنوان محافظ، اظهار داشت: در حال حاضر سازوکارهایی به وجود آمده تا از محافظان زن نیز در ماموریت‌های یگان حفاظت از شخصیت‌ها استفاده شود.

وی ادامه داد: البته محافظان خانمی که در این یگان آموزش دیده‌اند بیشتر برای حفاظت از میهمانان زن خارجی در اجلاس‌های بین‌المللی استفاده می‌شوند تا بتوانند به راحتی وظایف حفاظتی خود را در کنار آن شخصیت‌ها انجام دهند.

فرمانده یگان حفاظت از شخصیت‌های ناجا در پاسخ به این سوال که آیا در حال حاضر شرایط استفاده از محافظان شخصیت‌های زن برای مسئولان زن داخلی وجود دارد یا خیر گفت: ما اعلام آمادگی کردیم که حاضریم برای شخصیت‌های زن در داخل کشور که نیازمند حفاظت هستند، از تیم حفاظت زنان استفاده کنیم و این بسته به خواست آن شخصیت است.

وی خاطرنشان کرد: ما تمایل داریم که این اتفاق بیافتد چراکه با وجود تیم حفاظت زنان برای یک شخصیت زن، هم ماموریت‌های ما بهتر و سهل‌تر انجام می‌شود و هم خود شخصیت احساس راحتی بیشتری خواهد داشت.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۴
به شرط حفظ امنیت نه مثل پزشکی جان بیمار را به خطر بیندازیم که صرفا پزشک زن باشد...
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات