میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تذکر 22 نماینده مجلس به وزیر ارشاد

کد خبر: ۶۵۳۵۲۵
| |
6039 بازدید
تعداد 22 نفر از نمایندگان به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی لزوم خودداری از به کاربردن کلمات و عناوین مغایر با شأن دانشجویان ایران اسلامی را متذکر شدند.

به گزارش فارس تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولین اجرایی کشور در جلسه علنی امروز مجلس دوشنبه 13 دی ماه 95 از سوی هیأت رئیسه قرائت شد که این تذکرات به شرح زیر است: حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده مردم شاهین‌شهر به رئیس‌جمهور ضرورت بخشودگی سود تسهیلات بانکی تا سقف یک میلیارد ریال به استناد قانون اصلاح قانون بودجه سال 1395 را متذکر شد.

اکبر رنجبرزاده، نادر قاضی‌پور، مهرداد لاهوتی، بشیر خالقی،‌ علی کرد، عباسعلی پوربافرانی، ابوالفضل حسن‌بیگی، محمدمهدی مفتح، محمدحسین فرهنگی و علی کاظمی نمایندگان اسدآباد، ارومیه، لنگرود،‌خلخال، میرجاوه، نائین، دامغان، تویسرکان، تبریز و اردل و فارسان در تذکری به وزیر آموزش و پرورش خواستار توضیح علت تغییرات وسیع در نظام آموزش و پرورش بدون پشتوانه کارشناسی و شایسته‌سالاری شدند.

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه نماینده مردم اسلام‌آباد غرب و دالاهو به وزیر راه و شهرسازی لزوم حفظ‌ و تقویت فناوری داخلی هواپیماسازی در قراردادهای خرید خارجی هواپیما با شرکت‌های بوئینگ و ایرباس را متذکر شد.

سید جواد حسینی‌کیا،‌حسن سلیمانی، سید قاسم جاسمی، فرهاد تجری، احمد سفری،‌ شهاب نادری نمایندگان استان کرمانشاه، به وزیر علوم لزوم برخورد قاطع نسبت به عزل و معرفی برگزارکنندگان جلسه شب شعر قندپهلو در دانشگاه رازی کرمانشاه به قوه قضائیه به دلیل توهین به ارزش‌های اسلامی را متذکر شدند.

محسن کوهکن نماینده مردم لنجان به اتفاق 21 نفر دیگر از نمایندگان به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی لزوم خودداری از کاربرد کلمات و عناوین مغایر با شأن دانشجویان ایران اسلامی را متذکر شدند.

امیر خجسته نماینده مردم همدان به وزیر صنعت لزوم توجه و حمایت از صنایع داخلی و پرهیز از واردات بی‌رویه کالا را متذکر شد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت