صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مدیرعامل تراکتورسازی اتهام زنندگان را حلال کرد!

کد خبر: ۶۵۳۵۱۹
| |
2465 بازدید
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی گفت: همه آنهایی که اتهام زدند را می‌بخشم..
به گزارش تابناک ورزشی، مصطفی آجورلو درباره آخرین وضعیت اضافه خدمت سروش رفیعی عنوان کرد: «در تمام طول مدتی که در فوتبال حضور داشته ام از باشگاه های فتح و پاس ، تا تراکتور سازی به بازیکنان به چشم فرزندانم نگاه کرده ام، سروش رفیعی هم یکی از پسران عزیز من بود که همان طور که وعده داده بودم ، همه تلاشم را به کار گرفتم تا در حق او ظلمی نشود.»
او ادامه داد: «خوشبختانه مشکلات او حل شد و امروز طی نامه‌ای پایان خدمت او را اعلام کردم. از سروش عزیز بابت زحمتی که در این مدت برای تراکتورسازی کشیده، تشکر می‌کنم و امیدوارم که او در تبریز بماند و در قهرمانی تراکتور سهیم باشد در غیر این صورت هم برای او در هر تیمی که باشد آرزوی موفقیت می کنم.»
آجورلو در پایان افزود: «طی چند روز گذشته حرف و حدیث های زیادی مطرح شد که برخی از آن ها حتی در حد اتهام و تهمت بود ، کاش دوستانی که این صحبت ها را مطرح کرده اند لااقل مصاحبه خود سروش رفیعی را می‌خواندند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟