صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شرط پلیس برای دادن گواهینامه به مشمولان جریمه ریالی

کد خبر: ۶۵۳۴۴۰
| |
6259 بازدید

جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت: افرادی که در طرح جریمه مشمولان غایب شرکت کرده اند، به شرط پرداخت حداقل نیمی از مبلغ جریمه؛ به صورت نقدی و یا اقساط، از سوی سازمان وظیفه عمومی ناجا خدماتی مانند مجوز خروج از کشور و ... دریافت می کنند.

به گزارش ایسنا، سردار  ابراهیم کریمی در این باره، اظهار داشت : طبق قانون بودجه مجلس شورای اسلامی و ابلاغیه ستاد کل نیروهای مسلح، طرح جریمه مشمولان غایب در سال گذشته و همچنین سال جاری، برای مشمولان دارای بیش از 8 سال غییت فرصتی ایجاد کرد تا وضعیت خدمتی خود را مشخص کنند.

وی در خصوص شرط اصلی ارائه برخی از خدمات به متقاضیان این طرح، افزود : افرادی که در طرح جریمه مشمولان غایب شرکت کرده اند، به شرط پرداخت حداقل نیمی از مبلغ جریمه به صورت نقدی و یا اقساط ، خدماتی از سوی سازمان وظیفه عمومی به آنان ارائه خواهد شد.

جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا ادامه داد: متقاضیان این طرح به شرط پرداخت حداقل نیمی از مبلغ جریمه، می توانند برای استخدام در یکی از سازمان های دولتی و یا خصوصی، از وظیفه عمومی نامه ای مبنی بر تعیین تکلیف وضعیت خدمتی دریافت کنند.

وی ادامه داد : همچنین این دسته از مشمولان غایب با تعیین تکلیف وضعیت خدمتی خود، می توانند برای کلیه سفرهای زیارتی و سیاحتی با پرداخت وثیقه کامل (پانزده میلیون تومان)، مجوز خروج از کشور دریافت کنند.

براساس گزارش سایت پلیس، سردار کریمی گفت : برهمین اساس، مشمولان غایب در صورت شرکت در این طرح ، می توانند برای اخذ گواهینامه راهنمایی و رانندگی نیز اقدام کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟