صفحه خبر لوگوبالا تابناک
میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

۱۲۲ خبرنگار در ۲۰۱۶ در سطح جهان کشته شدند

کد خبر: ۶۵۳۲۵۲
| |
3466 بازدید

براساس یک گزارش خبری، مشخص شد که ۱۲۲ خبرنگار و فعال رسانه‌ای در ۲۰۱۶ در سطح جهان کشته شدند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری پی.تی.آی، براساس گزارش فدراسیون بین‌المللی خبرنگاران، کشتارهای هدفمند شامل قتل‌ها، حملات بمب گذاری شده و کشته شدن خبرنگاران در جنگ در ۲۳ کشور در آفریقا، آسیا پاسیفیک، قاره آمریکا، اروپا و خاورمیانه و کشورهای عربی صورت گرفته است.

این فدراسیون اعلام کرده که ۹۳ کشتار هدفمند در ۲۰۱۶ صورت گرفته درحالیکه در ۲۰۱۵ این تعداد ۱۱۲ مورد بود و باقی کشته شده‌ها مربوط به سوانح و حوادث طبیعی است. در این میان عراق هنوز بالاترین تعداد کشتارهای رسانه‌ای را با ۱۵ مورد پس از آن افغانستان با ۱۳ مورد و مکزیک با ۱۱ مورد به خود اختصاص داده‌اند.

همچنین یمن با ۸ مورد، گوآتمالا با ۶ مورد، سوریه با ۶ مورد و هند و پاکستان هر دو با ۵ مورد در رده‌های بعدی قرار دارند.

علاوه بر ۹۳ مورد کشتار هدفمند، نزدیک به ۲۰ مورد مربوط به خبرنگاران ورزشی برزیلی است که در جریان سانحه هوایی در شهر مدلین در کلمبیا کشته شدند.

در گزارش مذکور همچنین به این مساله اشاره شده که تعداد آمارهای کشته شدن اصحاب رسانه در ۲۰۱۶ کمتر از ۲۰۱۵ کمتر است.

رییس این فدراسیون همچنین گفت: هرگونه کاهش خشونت علیه اصحاب رسانه مورد استقبال است اما این آمارها و هدف قرار دادن عمدی این افراد امیدها را برای پایان دادن به این نوع خشونت‌ها کمتر می‌کند.

این فدراسیون مدعی شده که نماینده بیش از ۶۰۰ هزار خبرنگار در ۱۴۰ کشور است و تا ۲۰۱۵، ۲۲۹۷ کشتار از اصحاب رسانه را در ترورهای هدفمند در سراسر جهان گزارش داده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار