میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دو حادثه هوایی حین برگزاری رزمایش پدافند ارتش

کد خبر: ۶۵۳۱۳۰
| |
11818 بازدید

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص)، از وقوع دو حادثه هوایی حین برگزاری رزمایش اخیر مدافعان آسمان ولایت 7 خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی، جزئیات جدیدی از رزمایش مدافعان آسمان ولایت 7 را روایت کرد.

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء اظهار داشت: در تاریخ ششم دی ماه، زمانی که در حال تست موشک‌ها و گسترش سامانه‌های پدافندی بودیم، دو هواپیمای مسافربری از مقصدهای فیلیپین و آلماتی قزاقستان به سمت دبی در حال پرواز بودند که دچار نقص و وضعیت اضطراری شدند.

وی ادامه داد: در همین حین، نیروهای پدافند هوایی که در حال برگزاری رزمایش بودند، به خاطر کمک به این دو پرواز، بخشی از توان خود را متوجه آن‌ها کردند و به آن‌ دو هواپیما کمک کردیم تا به سلامت به مقصدشان برسند و پس از پایان این مأموریت، مجدداً نیروها به برگزاری رزمایش پرداختند؛ بدون آنکه وقفه‌ای در آن ایجاد شود.

امیر اسماعیلی خاطرنشان کرد: آن روز، هوا به شدت بارانی و ابری بود اما با وجود این، ما به هر دو هواپیما کمک کردیم تا سالم به مقصد برسند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات