میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

واکنش معاون وزارت خارجه به فوت دنیا فنی‌زاده

کد خبر: ۶۵۲۴۱۵
| |
10526 بازدید
حسین جابری انصاری معاون جدید عربی و آفریقای وزارت امور خارجه در صفحه اینستاگرامش با نوشتن مطلبی یاد و خاطره عروسک گردان کلاه قرمزی را گرامی داشت.

جابری انصاری نوشت: (دنیا فنی زاده) فرزند شادروان پرویز فنی زاده، بازیگر آن روزهای سینمای ایران با دنیا وداع گفت، عروسک گردان عروسک به یادماندنی (کلاه قرمزی) در چهل و نه سالگی بخاطر بیماری کمیاب سرطان عضله درگذشت تا به یاد همه ما بیاورد که 'ناگهان چه زود دیر می شود'. روحش شاد. 

وی در این مطلب ادامه داد: پرویز فنی زاده را از فیلم گوزن ها شاهکار ماندگار مسعود کیمیائی و سریال دائی جان ناپلئون اثر ماندگار ناصر تقوائی به یاد داریم، دنیا فرزند نازنینش را تا دیروز که خبر درگذشت زودهنگامش را خواندم، نمی شناختم؛ اما در عوض کلاه قرمزی را همه ما می شناسیم و با او زندگی کرده ایم و بارها همراه با لبخند زیبای او به دنیا لبخند زده ایم، یاد و خاطره عروسک گردان کلاه قرمزی گرامی باد.

به گزارش ایرنا، دنیا فنی زاده هنرمند 41 ساله عروسک گردان «کلاه قرمزی»، «خاله قورباغه» و بی شمار عروسک های ماندگار دیگر که صبح دیروز (8 دی) بعد از مبارزه ای 11 ساله با بیماری در بیمارستان درگذشت؛ صبح امروز پیکر وی با حضور شماری از هنرمندان و علاقمندان در ساختمان شماره 2 خانه سینما تشییع و برای آرام گرفتن در خانه ابدی راهی قطعه هنرمندان بهشت زهرا شد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت