صفحه خبر لوگوبالا تابناک

دلیل رد پیشنهاد چینی‌ها به ستاره سرخ‌ها

کد خبر: ۶۵۰۷۴۹
| |
3038 بازدید
سرپرست باشگاه پرسپولیس می‌گوید، پیشنهاد باشگاه چینی به انصاری باعث عدم تمرکز او شده بود و به این دلیل آن پیشنهاد را رد کرده‌اند.

به گزارش تابناک ورزشی، علی‌اکبر طاهری، در گفت‌وگویی درباره پیشنهاد ارائه شده از باشگاه‌های کشور چین به محمد انصاری، مدافع تیم پرسپولیس اظهار کرد: این پیشنهادات بعضا پیشنهادات واقعی نیستند. ما در ابتدا شک کردیم و از طریق گرشاسبی فهمیدیم که رقم پیشنهادی واقعی، رقم بالاتری است و به خاطر همین رد کردیم.
 
او ادامه داد: در مرحله بعد دوباره از همان جا پیشنهاد با همان سربرگ آمد و باز هم شک کردیم. باز هم ما مطمئن نبودیم که قیمت درست باشد و قیمت را بالا آوردیم و در مرحله آخر گفتیم که یک‌میلیون و دویست هزار دلار خالص بدهید تا ما قبول کنیم. آنها قبول کردند و به ترکاشوند هم پیشنهاد دادند که 10 درصد از قرار داد را هم به او بدهند. البته تمام این مسائل را با هیأت مدیره مطرح کرده بودیم. بالاخره ما به این نتیجه رسیدیم که این پیشنهادات برای مخدوش کردن ذهن بازیکن ماست.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی