میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

رایزنی وزرای خارجه آلمان و آمریکا درباره سوریه

کد خبر: ۶۵۰۲۴۰
| |
2368 بازدید
وزرای خارجه آلمان و آمریکا در تماسی تلفنی درباره بحران سوریه بحث و گفتگو کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه ماهواره‌ای الحره، وزارت خارجه آمریکا امروز (چهارشنبه) با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد:‌ جان کری، وزیر خارجه آمریکا در تماسی تلفنی با فرانک والتر اشتاینمایر، همتای آلمانی خود به بررسی تلاش‌ها و اقدامات مشترک جهت اجرای فوری آتش‌بس، امدادرسانی‌ها و ازسرگیری مذاکرات در راستای دستیابی به راه‌حلی مسالمت‌آمیز برای بحران سوریه گفتگو کرد.

کری در این تماس تلفنی به همتای آلمانی خود به دلیل حادثه حمله به بازاری در برلین تسلیت گفته و آمادگی واشنگتن برای کمک به روند تحقیقات در این زمینه را اعلام کرد.

جان کربی، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در ادامه غیبت آمریکا در مذاکرات سه جانبه ایران-روسیه-ترکیه در مسکو به معنای نادیده ‌گرفتن نقشش در حل بحران سوریه است را رد کرد.

کربی در ادامه نشست مسکو را تلاش دیگری برای دستیابی به صلح در سوریه دانست و تاکید کرد: آمریکا این نشست را چالشی برای مقابله با نفوذش در خاورمیانه نمی‌داند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت