صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اتفاق‌بی‌سابقه‌در تمرین‌امروز استقلال

کد خبر: ۶۵۰۲۰۶
| |
4039 بازدید
امروز علیرضا منصوریان برای اولین بار با لباس شخصی در تمرین آبی پوشان شرکت کرد و با شاگردانش هم حرف نزد.
به گزارش تابناک ورزشی، تمرین تیم فوتبال استقلال یک روز پس از شکست مقابل نفت‌ تهران و حذف از رقابت‌‌های جام حذفی امروز (چهارشنبه) در زمین شماره دو آزادی بدون حضور خبرنگاران و تماشاگران برگزار شد.
 
همه بازیکنان و مربیان با چهره ناراحت در محل تمرین حضور یافته و کمتر با هم صحبت می‌کردند.

علیرضا منصوریان با لباس شخصی و در حالی که خیلی ناراحت بود، در محل تمرین حضور یافت و دقایقی با بهتاش فریبا صحبت کرد. این در حالی است که سرمربی استقلال تا به امروز با لباس شخصی در تمرینات شرکت نکرده بود. منصوریان که ناراحتی در چهره‌اش مشهود بود، با شاگردانش صحبتی نکرد و تنها نزدیک آنها می‌رفت تا شاهد تمرینات‌شان باشد.
 
همچنین مهدی رحمتی و کاوه رضایی با لباس شخصی در تمرین حضور یافته و در تمرینات ریکاوری شرکت نکردند. آنها دقایقی با منصوریان حرف زدند. سرمربی استقلال به همراه بهتاش فریبا دقایقی با امید ابراهیمی و خسرو حیدری صحبت کردند.
 
اتفاق بی‌سابقه در تمرین امروز استقلال+عکس 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟