صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آماری از سقط‌های قانونی در کشور

کد خبر: ۶۴۹۱۶۰
| |
3554 بازدید
|
۱

معاون پیشگیری سازمان بهزیستی کشور گفت: حدود 1300 سقط قانونی درطول یک سال و نیم گذشته در کشور داشتیم که علت آن تشخیص معلولیت جنین بوده است.

به گزارش ایرنا، مجید رضازاده شامگاه شنبه درحاشیه گردهمایی موسسات خیریه کاشان درخانه تاریخی نگین این شهرستان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سازمان بهزیستی در زمینه معلولیت ها و آسیب های اجتماعی وظیفه حمایت دارد و پیشگیری هم به نوعی از برنامه های این سازمان است.
 
وی افزود: این سازمان، مشاوره ژنتیک و غربالگری اختلالات ژنتیک را در برنامه پنج ساله ششم توسعه گنجانده است و این مشاوره درحال گذراندن مراحل تصویب است.
 
وی بیان کرد: بعد از تصویب این قانون، هر ازدواجی که صورت بگیرد نیاز به غربالگری خواهد داشت تا دیگر کمتر شاهد به دنیا آمدن یک معلول باشیم.
 
رضازاده اقدام ها و فعالیت های بهزیستی را در این زمینه جدی خواند و گفت: کار سازمان پیشگیری از معلولیت های ناشی از اختلالات ژنتیک در جهت سالم سازی نسل آینده و فرزندان این مرز و بوم است.
 
وی تصریح کرد: مشاوره ژنتیک همواره به عنوان گامی مهم برای پیشگیری از معلولیت‌ های ارثی به عنوان یکی از اولویت های جامعه در حوزه سلامت مطرح است.
 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۸
هزینه های این غربالگری هم هر بار از 200 هزار تومن هست تا 400 هزار تومن!!! بیمه هم که پوشش نمیده! این چه وضعیه!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟