آمریکا جایزه سر «ابوبکر البغدادی» را افزایش داد

کد خبر: ۶۴۸۹۵۲
| |
6129 بازدید
آمریکا جایزه سر «ابوبکر البغدادی» را افزایش دادآمریکا جایزۀ افشای اطلاعات دربارۀ ابوبکر بغدادی، سرکرده داعش را به 25 میلیون دلار افزایش داد.

به گزارش العالم، بر این اساس، آمریکا در سال 2011، ابوبکر بغدادی را به عنوان «تروریست جهانی» معرفی و برای کشتن یا افشای اطلاعات دربارۀ او، 10 میلیون دلار جایزه تعیین کرد.

مرکز «پاداش برای عدالت» وابسته به وزارت خارجۀ آمریکا، با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: «ابوبکر بغدادی، که نام اصلی او ابراهیم عوض علی البدری است، سرکردۀ شاخص داعش است و تهدید او در قبال جایزه ای که در سال 2011 برایش تعیین شده، افزایش یافته است».

ابوبکر بغدادی به سبب کشتار هزاران غیرنظامی در خاورمیانه و همچنین کشتن گروگان هایی از ژاپن، آمریکا و انگلیس، تروریست جهانی معرفی شده است.

گروه داعش، در سال 2014 اعلام خلافت کرد و ابوبکر بغدادی را خلیفه مسلمانان دانست.

ابوبکر بغدادی در ماه جولای 2014، یک بار در مسجد جامع النوری در شهر موصل عراق ظاهر شد و پس از آن دیگر دیده نشد و گروه های وابسته به داعش، تنها به انتشار چند فایل صوتی از او اکتفا کردند.
 
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت