صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تکذیب ممانعت روسیه از ارسال کمک‌ به حلب

وزیر امور خارجه روسیه گفت شایعات مبنی بر ممانعت نیرو‌های این کشور از ورود کاروان کمک‌های بشردوستانه به حلب کذب است.
کد خبر: ۶۴۸۳۰۰
| |
3481 بازدید
وزیر امور خارجه روسیه گفت شایعات مبنی بر ممانعت نیرو‌های این کشور از ورود کاروان کمک‌های بشردوستانه به حلب کذب است.

به گزارش ایلنا به نقل از اسپوتنیک، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه امروز-سه‌شنبه- گفت ادعا‌های کشور‌های غربی مبنی بر ممانعت نیرو‌های روسیه از ورود گاروان کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل متحد به حلب، دروغ و بی‌اساس است.

وی همچنین با انتقاد از عملکرد آمریکا در سوریه تاکید کرد واشنگتن برای جدا کردن معارضان از گروه‌های تروریستی در حلب هیچ اقدامی انجام نداده است.

لاوروف گفت: «اعضای گروه هفت به غیر از ژاپن بیانیه‌ای منتشر کرده و در آن روسیه را به جلوگیری از ارسال کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل به حلب متهم کردند که این ادعا صحیح نیست. ما را به جلوگیری از موافقت دمشق با برنامه بشردوستانه سازمان ملل متهم کردند، که این ادعا نیز دروغ است. چراکه  دولت سوریه با برنامه بشردوستانه سازمان ملل موافقت کرده است.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟