نظر آیت‌الله مکارم‌ در خصوص ازدواج در سنین پایین

آیت الله العظمی مکارم شیرازی به سوال عضو هیات رئیسه کمیسیون فرهنگی در خصوص ازدواج دختران در سنین پایین پاسخ داد.
کد خبر: ۶۴۷۹۹۰
| |
39471 بازدید
|
۳
نظر آیت‌الله مکارم‌ در خصوص ازدواج در سنین پایینآیت الله العظمی مکارم شیرازی به سوال عضو هیات رئیسه کمیسیون فرهنگی در خصوص ازدواج دختران در سنین پایین پاسخ داد.

به گزارش میزان، فاطمه ذوالقدر در دیدار اعضای کمیسیون فرهنگی با آیت الله العظمی مکارم شیرازی در خصوص ازدواج دختران زیر 13 سال که با اذن ولی و مجوز دادگاه انجام می شود سوال پرسید و آیت الله مکارم شیرازی پاسخ دادند: من این اجازه را نمی دهم ممکن است در گذشته ها نیز جایز بوده باشد اما الان به دلیل مفاسدی که دارد جایز نیست و تا دختر به بلوغ عقلی نرسد اجازه ازدواج ندارد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۸
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۲
افرين بر شما
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۲
آفرین .چه عجب .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۲
آفرین. به این می گویند دخالت عقل در زندگی. یعنی چه که دختر باید 9 سالگی ازدواج کند.
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت