صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ائتلاف : ۲۰۰۰ داعشی در موصل کشته و مجروح شدند

فرمانده ارشد نیروهای آمریکایی در عراق گفت، نیروهای عراقی و ائتلاف تحت رهبری آمریکا در نبرد موصل از اکتبر ۲۰۱۶، بیش از ۲۰۰۰ شبه نظامی داعش را کشته یا به شدت زخمی کرده‌اند.
کد خبر: ۶۴۷۸۶۴
| |
5787 بازدید

فرمانده ارشد نیروهای آمریکایی در عراق گفت، نیروهای عراقی و ائتلاف تحت رهبری آمریکا در نبرد موصل از اکتبر ۲۰۱۶، بیش از ۲۰۰۰ شبه نظامی داعش را کشته یا به شدت زخمی کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسوشیتدپرس، فرمانده ارشد نیروهای آمریکایی در عراق به خبرنگاران گفت که هنوز ۳۰۰۰ تا ۵۰۰۰ نیروی داعشی دیگر در موصل هستند.

وی با تشکر از اقدامات نیروهای عراقی در نبرد با داعش برای بازپس گیری موصل گفت:‌ ما فکر می‌کنیم که بیش از ۲۰۰۰ داعشی در موصل از اکتبر ۲۰۱۶ کشته یا به شدت مجروح شدند.

این مقام ارشد نیروهای آمریکایی در عراق از هرگونه اظهار نظر درباره این مساله که داعش در حال برنامه ریزی برای نبرد با نیروهای دولتی عراق است تا کنترل موصل را به دست بگیرد، خودداری کرد و ادامه داد: نیروهای عراقی مدت‌هاست که به دنبال بیرون راندن داعش از موصل هستند و تمام تلاش خود را برای این کار به خدمت می گیرند. براساس گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا پیش از حمله به موصل، تعداد نیروهای داعش در این شهر ۳۵۰۰ تا ۶۰۰۰ بود ولی در حال حاضر ۳۰۰۰ تا ۵۰۰۰ نیرو در موصل هستند. این به معنای آن است که داعش همچنان توان رساندن نیروهایش به موصل را دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟