صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مرگ خاموش راننده کامیون

کد خبر: ۶۴۷۲۴۹
| |
3665 بازدید
|
۱
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از وقوع حادثه گاز گرفتگی در کامیون خبر داد و گفت: در این حادثه راننده کامیون جان سپرد.
 
به گزارش آرمان، سید جلال ملکی درباره جزئیات این حادثه گفت: حادثه گازگرفتگی در ساعت ۱۴ و ۳۹ دقیقه به سامانه ۱۲۵ اطلاع داده شد و در پی آن ستاد فرماندهی آتش‌نشانان ایستگاه ۴۵ را به محل حادثه در مسیر غرب به شرق جاده مخصوص کرج، خیابان جهاد اعزام کرد.
 
وی افزود: باحضور آتش‌نشانان در محل، شهروندانی که در محل حضور داشتند اعلام کردند یک کامیون در خیابان پارک شده است و راننده آن هم در داخل اتاقک کامیون خوابیده است و یک دستگاه گاز پیک‌نیک هم داخل اتاقک کامیون روشن است؛ با توجه به مشکوک بودن حالت راننده شهروندان موضوع را به آتش نشانی اعلام کرده بودند.
 
ملکی گفت: آتش‌نشانان با بازکردن در کابین کامیونت، راننده ۳۷ ساله را خارج کردند و در اختیار عوامل اورژانس قرار دادند که آنان پس از بررسی علائم حیاتی اعلام کردند که این مرد از ساعت‌ها قبل به دلیل مسمومیت شدید ناشی از استنشاق گاز سمی مونواکسید کربن جان خود را از دست داده است.
 
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران با بیان اینکه آتش‌نشانان پس از تحویل محل به عوامل انتظامی به عملیات خود خاتمه دادند، گفت: متاسفانه در فصل سرما برخی از افراد به‌ویژه رانندگان خودروهای سنگین از گازهای پیک‌نیکی در کابین خودرو استفاده می‌کنند که این عامل بسیار خطرناک بوده و پیامدهایی همچون این حادثه به دنبال خواهد داشت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۰
اين هم به واسطه گراني بنزين و گازوئيل است چرا كه اگر موتور روشن می بود بخاري جواب ميداد
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟