صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دومین اتفاق تلخ در ورزش جهان این بار در روسیه

دومین حادثه تلخ برای ورزش جهان در هفته گذشته بعد از سقوط هواپیمای حامل بازیکنان تیم برزیلی، این بار در روسیه رقم خورد و متأسفانه طی تصادف اتوبوس حامل 31 ورزشکار نوجوان روس با یک کامیون، 10 نفر جان خود را از دست دادند.
کد خبر: ۶۴۶۵۸۲
| |
5341 بازدید

10 ژیمناست روس در تصادف اتوبوس با کامیون جان خود را از دست دادند.
به گزارش تابناک ورزشی، اتوبوسی که حامل ۳۱ ژیمناست روس ۷ تا ۱۶ ساله به همراه چهار مربی بود، در ۳۰ کیلومتری خانتی - مانسیاسک روسیه تصادف کرد و ۱۰ ورزشکار و دو مربی جان خود را در این سانحه از دست دادند.
این ورزشکاران در حال بازگشت از مسابقات بودند که اتوبوس‌شان به شدت با کامیونی تصادف کرد و جان ۱۲ نفر از جمله ۱۰ ورزشکار را گرفت. دیگر مسافران به شدت آسیب دیدند و به نزدیک ترین بیمارستان محل حادثه انتقال داده شدند.

رانندگان هر دو وسیله نقیله زنده ماندند. با این حال به بیمارستان فرستاده شدند. با تحقیقات انجام شده مشخص شد هر دو راننده تخلف کردند و باعث به وجود آمدن چنین حادثه ای شدند.
تکرار حادثه تلخ جان‌باختن ورزشکاران یک تیم 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟