لاشه بالگرد، با هلیکوپتر دیگر بیرون کشیده می‌شود

کد خبر: ۶۴۶۳۸۶
| |
9532 بازدید
سرپرست امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان تهران با اشاره به پایان عملیات جست‌وجو و نجات غواصان در دریاچه چیتگر از بیرون کشیدن لاشه بالگرد حادثه دیده با کمک یک بالگرد دیگر خبر داد.

به گزارش تسنیم، درپی سقوط یک بالگرد شرکت هلیکوپترسازی پنها 2 در دریاچه چیتگر که در ساعت 11 و 40 دقیقه امروز (سه شنبه 16 آذر) رخ داد، 8 سرنشین این بالگرد مصدوم و به مراکز درمانی منتقل شدند.
در این رابطه مرتضی مرادی پور - سرپرست امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان تهران با اشاره به پایان عملیات جست‌وجو و نجات غواصان در دریاچه چیتگر از بیرون کشیدن لاشه بالگرد حادثه دیده با کمک یک بالگرد دیگر خبر داد.

مرادی پور که خود در صحنه حادثه حضور دارد، خاطرنشان کرد: ارتفاع آب در دریاچه چیتگر در حدود سه متر و 40 سانت است و ارتفاع بالگرد نیز در حدود سه متر است و تمام تلاش این است تا پایان امروز لاشه بالگرد حادثه دیده بیرون کشیده شود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت