شهادت هشتاد شيعه یمنی در بمباران ارتش
به گفته شاهدان عيني يك هواپيماي نظامی ارتش يمن ساعاتي پيش محل اجتماع شيعيان در شمال این کشور را هدف حمه قرار داد.
به گزارش خبرگزاري اهل بيت(ع) ـ ابنا ـ اين هواپيماي نيروي هوايي ارتش يمن با حمله كور به محل اجتماع شيعيان در منطقه "حرفسفيان" در شمال صنعا، سبب كشته شدن بيش از هشتاد نفر از شيعيان شده و آنها را به خاك و خون كشیده است.
اين افراد از ترس كشتهشدن در درگيريهاي حكومت با گروه الحوثي ميان درختان اين منطقه پنهان شده بودند، كه خلبان هواپيما با اطلاع از اين مسأله، با بمباران بدون هدف و كور اين منطقه، هشتاد نفر از شيعيان پناهنده به كوهها و دشتهاي اطراف را به خاک و خون می کشد.برب اساس خبر ارسالی خبرگزاري فرانسه، حداقل 86 نفر كه بيشتر آنها از زنان و كودكان هستند، در اين بمباران كشته شدهاند.
در همین حال دولت یمن که از پیامدهای اين نسلكشي به شدت نگران است، آن را به گردن شبهنظاميان الحوثي انداخته و آنها را سبب كشته شدن مردم پناهگرفته در كوههاي منطقه معرفي كردهاند. دولت ميگويد اين الحوثيها هستند كه براي مظلومنمايي، شيعيان را به رگبار بستهاند!
در آستانه عيد فطر اين گناه عظيم و عمل غيرانساني به عهده چه كسي است؟


