صفحه خبر لوگوبالا تابناک
میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مهار آتش‌سوزی در قطار مشهد-شیراز

کد خبر: ۶۴۶۰۴۷
| |
7740 بازدید
آتش‌سوزی در واگن مولد برق قطار مشهد-شیراز با هوشیاری مأموران بازرسی فنی و ‌انفصال واگن مولد آتش‌گرفته به خیر گذشت.

به گزارش خبرگزاری فارس‌ صبح امروز ‌95/9/15 قطار مسافری مشهد-شیراز که برای تجدید جواز در ایستگاه اصفهان توقف می‌کند، دچار مشکل می‌شود.

پس از توقف این قطار یکی از ماموران بازرسی‌ فنی ایستگاه اصفهان متوجه ‌آتش‌سوزی در واگن مولد قطار مذکور شده و تلاش می‌کنند بلافاصله با انفصال واگن مولد برق، از نفوذ آتش به دیگر واگن‌ها جلوگیری شود.

‌بنابراین گزارش پس از یک ساعت امداد‌رسانی، شعله‌های آتش مهار و با جایگزینی دیزل زیمنس جهت تامین برق واگن‌ها قطار به حرکت خود ادامه می‌دهد.

‌در این حادثه هیچ یک از مسافران و مأموران فنی آسیبی نمی‌بینند.

بنابراین گزارش این قطار مشهد-شیراز متشکل از واگن‌های سری اول ساخت واگن‌سازی پلور متعلق به شرکت حمل و نقل ریلی رجاء بود.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات