تصادف زنجیره‌ای ۹ خودرو در محور دامغان ـ شاهرود

کد خبر: ۶۴۵۹۰۲
|
۱۵ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۲ 05 December 2016
|
4290 بازدید
رئیس پلیس راه استان سمنان از تصادف سنگین و برخورد 9 دستگاه خودرو در محور دامغان - شاهرود خبر داد و گفت: این حادثه تلفات جانی نداشته است.

به گزارش ایسنا، سرهنگ حسن خسروجردی با اعلام این خبر اظهار داشت: این تصادف زنجیره‌ای در کیلومتر 20 محور دامغان-شاهرود به مرکز فوریت‌های پلیسی 110 اعلام شد.

وی افزود: در این حادثه پنج دستگاه خودرو سواری، یک دستگاه پیکان وانت و سه دستگاه خودروی تریلی و کامیون با هم برخورد کردند که خوشبختانه تلفات جانی نداشت.

به گفته سرهنگ خسروجردی در این تصادف یک نفر مصدوم و به صورت سرپایی درمان شد.

وی علت این حادثه را بی‌توجهی رانندگان به جلو عنوان و خاطرنشان کرد: گرد و خاک ناشی از وزرش باد در این منطقه دید رانندگان را محدود کرده و در ادامه این حادثه اتفاق افتاده است.

رئیس پلیس راه استان با بیان این‌که هر 9 دستگاه وسیله نقلیه با هم و به صورت زنجیره ای تصادف نداشته‌اند، تصریح کرد: برخوردها در فواصل 100 و 200 متری رخ داده است.

خسروجردی ار تصادف دیگری که صبح روزگذشته در کیلومتر 60 محور سمنان – دامغان بین یک دستگاه اتوبوس با 30 مسافر و کامیونت خاور رخ داده بود، خبر داد و گفت: در این سانحه سه نفر از سرنشینان خودروی خاور و یک مسافر اتوبوس مصدوم و به بیمارستان منتقل شدند.

وی علت حادثه را بی‌توجهی به جلو از سوی راننده اتوبوس عنوان و اعلام کرد: عجله و شتاب در رانندگی و بی‌توجهی به قوانین و مقررات علت اصلی بروز حوادث رانندگی است.

رئیس پلیس راه استان با اشاره به ورود سامانه بارشی به استان و کاهش شدید دما در روزهای آینده، به عموم رانندگان توصیه کرد، از سفرهای غیرضروری در این ایام پرهیز و خودروی خود را قبل از آغاز سفر به تجهیزات زمستانی مجهز کنید.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت