پریرا یک گل زد، شش گل نزد
گسترش،پنجمین باخت سپاهان رارقم زد
گسترش فولاد با این پیروزی 13 امتیازی شد و به رده دهم جدول لیگ برتر صعود کرد.سپاهان هم با تحمل پنجمین باخت خود 15 امتیازی و فعلا در رده هفتم جدول درجا زد.
کد خبر: ۶۴۴۹۷۸
| | 3490 بازدید
هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال با برتری تیم گسترش فولاد مقابل سپاهان اصفهان آغاز شد.
به گزارش تابناک ورزشی، هفته دوازدهم مسابقات لیگ برتر بعدازظهر امروز (پنجشنبه) با دیدار دو تیم گسترش فولاد تبریز و سپاهان اصفهان از ساعت 14:15 در ورزشگاه بنیاد دیزل تبریز آغاز شد که در پایان این بازی تیم گسترش موفق شد با نتیجه 2 بر یک مقابل میهمان خود به برتری برسد.
برای تیم سپاهان احسان حاجصفی در دقیقه 12 گلزنی کرد، اما مسعود ابراهیمزاده با گشودن دروازه تیم میهمان در دقیقه 28 کار را به تساوی کشاند. البته این پایان کار دو تیم نبود و لوسیانو پریرا در دقیقه 2+45 از روی نقطه پنالتی گل زد و زمینهساز پیروزی 2 بر یک تیمش شد.
قضاوت این دیدار را محسن ترکی بر عهده داشت. او در این دیدار به رسول نویدکیا از تیم سپاهان و رضا خالقی فر از گسترش فولاد کارت زرد نشان داد.
گسترش فولاد با این پیروزی 13 امتیازی شد و به رده دهم جدول لیگ برتر صعود کرد.سپاهان هم با تحمل پنجمین باخت خود 15 امتیازی و در رده هفتم جدول باقی ماند.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


