صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فداکاری بازیکن درگذشته برزیلی برای صبا

کد خبر: ۶۴۴۷۸۸
| |
4850 بازدید
|
۲
مدیر عامل باشگاه صبای قم خاطره ای از فداکاری فیلیپ ماچادو بازیکن سابق صبای قم که در سانحه هوایی هواپیمای برزیل جان خود را از دست داد، تعریف کرده است.
به گزارش تابناک ورزشی، هواپیمای برزیل دو روز پیش با 82 مسافر که سقوط کرد و در این سانحه و فیلیپ ماچادو بازیکن سابق صبای قم نیز جان خود را از دست داد.
محمد رضا کشوری فرد مدیرعامل صبای قم از این بازیکن به نیکی یاد کرده و خاطره ای تعریف به یاد دارد که نشان از فداکاری این بازیکن برای صبا می باشد.
مدیرعامل صبای قم گفته: «یادم است در یک بازی کتف ماچادو شکست ولی او به بازی ادامه داد. علی دایی قصد داشت او را تعویض کند اما این بازیکن به دایی گفت با همین شرایط ادامه می‌دهد. بعد از بازی وقتی به رختکن رفتیم او از درد گریه می‌کرد و شما در نظر بگیرید این بازیکن چه حس مسئولیتی داشت که با آن شرایط برای تیمش بازی کرد.»
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
چارک میرزا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۰
حتما فامیل دور آخوندی بوده!
بهلول
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۰
حالا بعد از مردن همه عزیز میشن . ای مرده برستها
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟