جزئیات انفجار کارگاه تولید تینر در شهریار
مدیرعامل سازمان آتشنشانی شهریار از اطفای حریق کارگاه تینر در این شهر خبر داده جزئیاتی از این حادثه را تشریح کرد.
به گزارش ایسنا، کریمی گفت: در ساعت ۲۱:۲۱ دیشب حادثه انفجار در یک کارگاه تولید مواد شیمیایی به سامانه ۱۲۵ آتشنشانی شهریار اطلاع داده شد که در پی آن ستاد فرماندهی آتشنشانان پنج اکیپ را به محل حادثه اعزام کرد.
وی با بیان اینکه نخستین اکیپ آتشنشانی در ساعت ۲۱:۲۵ یعنی چهار دقیقه پس از اعلام حادثه به محل رسیدند، اظهار کرد: پس از حضور آتشنشانان در محل مشاهده شد که انفجار در یک کارگاه تولید تینر به مساحت حدود ۷۰۰ متر مربع رخ داده و شدت آن به حدی بود که سبب تخریب بخشهایی از این سوله و دیوارهای کارگاه شده است.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهریار ادامه داد: آتشنشانان از چند جهت عملیات خود برای ایمنسازی و اطفای حریق را آغاز کرده و یک گروه از آنان نیز هم زمان شروع به جستجو در این محل برای یافتن مفقودان احتمالی کردند که خوشبختانه دقایقی بعد مشخص شد که هنگام وقوع انفجار کسی در کارگاه نبود است.
کریمی با بیان اینکه این حادثه مورد مصدوم یا فوتی نداشت، به ایسنا گفت: آتشنشانان پس از ایمنسازی محل در ساعت ۲۲:۴۵ به عملیات خود خاتمه داده و محل را به عوامل انتظامی تحویل دادند.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهریار افزود: علت این حادثه از سوی آتشنشانان شهریار در دست بررسی است.
گفته میشود عدم رعایت اصول ایمنی در گرم کردن کارگاه، موجب انفجار مواد اولیه و مخزن ذخیرهساز آن شده است.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟



