اختلاف مالي دو مرد جوان با يكديگر به قتل يكي از آنها منجر شد.
به گزارش اعتماد، 13 تير امسال مردي جوان براي گرفتن طلبش سراغ بدهكارش در شادآباد رفت اما هنگام صحبت با او مورد حمله برادر بدهكارش با چاقو قرار گرفت و از ناحيه بازو و قفسه سينه زخمي شد.
او پس از انتقال به بيمارستان تحت درمان قرار گرفت اما پس از چند ماه به دليل شدت جراحات وارده جان باخت تا پرونده قتلش پيش روي كارآگاهان پليس پايتخت قرار گيرد. با اعلام جزييات حادثه به بازپرس مرادي، دستور بازداشت متهم صادر و او همان روز دستگير شد.
او در بازجوييها به قتل اعتراف كرد و گفت: آن روز با كاردك نقاشي در حال پاك كردن لكههاي رنگ در راهروي خانهمان بودم كه سر و صداي مقتول را شنيدم. با او جر و بحث كردم و با كاردكي كه در دستم بود ضرباتي به او زدم. متهم براي تحقيقات تكميلي در اختيار پايگاه دهم ويژه قتل تهران بزرگ قرار گرفت.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.