صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پرترافیک ترین بزرگراه های تهران

کد خبر: ۶۴۳۰۲
| |
15174 بازدید

مدیر مرکز نظارت و کنترل ترافیک شهر تهران گفت: براساس اطلاعات سیستم ثبت وقایع ترافیکی از اول مهر 87 تا پایان تیر ماه 88 بزرگراههای صدر محدوده شریعتی، شیخ فضل الله محدوده پل ستارخان، مدرس دستگردی تا میرداماد ترافیک سنگین داشته اند.

به گزارش خبرگزاری مهر، "نعمت الهی" افزود: براساس اطلاعات سیستم ثبت وقایع ترافیکی در این مدت سنگین ترین ترافیک سنگین معابر شهر تهران در خیابانهای شریعتی محدوده میدان قدس، خیابان شهرداری محدوده میدان تجریش و خیابان باهنر - دزاشیب بوده است.

وی ادامه داد: تقاطعهای میدان آزادی - بزرگراه جناح، میدان امام حسین(ع) و میدان آزادی - بزرگراه سعیدی پرترافیک ترین تقاطع های شهر تهران بوده اند.

نعمت الهی تصریح کرد: با توجه به اطلاعات ثبت شده و شناسایی گره های ترافیکی شهر می توانیم با برنامه ریزی نسبت به رفع مشکلات این نقاط اقدام کنیم و با به حداقل رساندن تاثیر وقایع نسبت به مدیریت بحرانهای ترافیک اقدام نماییم.

مدیر مرکز کنترل ترافیک شهرداری تهران در ادامه به حداکثر رساندن ظرفیت قابل دسترس شبکه معابر را یکی از اهداف این مرکز برشمرد و گفت: به حداقل رساندن تاثیر وقایع و مدیریت بحرانهای ترافیک، ارائه راهکارهای تنظیم تقاضای سفر، تسهیل خدمات فوریتهای شهری، ایجاد و حفظ اعتماد عمومی به مدیریت یکپارچه ترافیک، مشارکت در سیاستگزاری سیستم مدیریت ترافیک و بسترسازی مدیریت یکپارچه ترافیک از مهمترین اهداف مرکز کنترل ترافیک تهران است که در تلاشیم روز به روز این اهداف بیشتر و بهتر محقق شود تا مدیریت ترافیک با سهولت بیشتر صورت گیرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Switzerland
|
۱۵:۲۵ - ۱۳۸۸/۰۶/۲۴
این نتایج بدون تجهیزات هم واضح بود بهتر است استفاده بهتری از تجهیزات شود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۵ - ۱۳۸۸/۰۶/۲۴
کاش کسی هم به داد کسانی که از بزرگراه آزادگان (کمربندی تهران) تردد می کنند، برسد. مخصوصا حدفاصل جاده قدیم کرج (فتح) تا جاده ساوه.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۸ - ۱۳۸۸/۰۶/۲۴
این مدیر نظارت و کنترل ظاهراً توی منیتوراشون بزرگراه بسیج رو ندیدن وگر نه این بزرگراه از پرترافیک هم عبور کرده
ناشناس
|
Germany
|
۱۶:۰۷ - ۱۳۸۸/۰۶/۲۴
خب باید بزرگراه مدرس را را شمال به جنوب یک طرفه کرد و همین بلا را سر صدر شرق به غرب آورد تا مردم دیگه از اینجا برنگردند و مشکل ترافیک حل می شه!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۶ - ۱۳۸۸/۰۶/۲۴
از كرامات شيخ ما چه عجب
ناشناس
|
Germany
|
۱۶:۳۱ - ۱۳۸۸/۰۶/۲۴
دعوا نداره که، همه جای تهران افتضاحه. تهران دیگه خیلی وقته جای زندگی نیست. من نمی دونم ملت دلشونو به چی خوش کردن. هیچ کدام از شهرهای ایران از هیچ لحاظی مطابق با استاندارهای جهانی نیست. حالا این استانداردها همه از غرب اومدن و اشتباهند، در کجای ایران میشه با ارامش زندگی کرد در عین حال از امکانات جامعه مردن هم بهره برد؟ کجای ایران هم امکانات ریخته و آرامش و آسایش؟ کجای ایران آدم وقتی پاشو از خونه بیرون میذاره تا برگرده میشه حرص نخوره؟ کجای ایران برای شخصیت و حقوق و وقت آدما ارزش قائلند؟ به من معرفی کنید تا بیام اونجا ساکن شم.
یه ایرانیه مقیم آلمان
(تابناک اگه این بار هم چاپ نکنی دیگه خیلی به من بدهکار میشی، چون هیچکدوم از نظراتمو چاپ نمی کنی!)
ناشناس
|
-
|
۱۶:۳۶ - ۱۳۸۸/۰۶/۲۴
همه بزرگراه ها و كوچيك راه ها رو يكطرفه كنيد ،ترافيك حل ميشه!!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۰ - ۱۳۸۸/۰۶/۲۴
خدا را شکر می کنیم که از تجهیزات درراه صحیح استفاده شد .
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟