صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
در اعتراض به قانون منع پخش اذان

سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی هک شد

هکرهای ترکیه در اعتراض به تصویب قانون منع پخش اذان از مساجد فلسطین اشغالی توسط پارلمان رژیم صهیونیستی، سایت وابسته به موساد، سازمان جاسوسی این رژیم را هک کردند.
کد خبر: ۶۴۲۸۸۴
| |
4184 بازدید
هکرهای ترکیه در اعتراض به تصویب قانون منع پخش اذان از مساجد فلسطین اشغالی توسط پارلمان رژیم صهیونیستی، سایت وابسته به موساد، سازمان جاسوسی این رژیم را هک کردند.

به گزارش فارس، گروهی از هکرهای ترکیه به سایت «موساد»، سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی حمله کرده و آن را هک کردند.

به نوشته وبگاه خبری «ترکیا پوست»، این گروه که خود را «اصلان نفرلری» (شیر مردان) می‌نامد، با حمله سایبری به سایت موساد، توانست آن را به مدت چندین ساعت از اینترنت خارج کند.

این هکرها اعلام کردند که این اقدام در اعتراض به تصمیم رژیم صهیونیستی در منع پخش صدای اذن از مساجد در فلسطین اشغالی صورت گرفته است.

هکرهای مذکور پس از هک کردن سایت موساد تأکید کردند که «از این به بعد حق را به حق‌دار خواهند رساند و به زودی سیستم اینترنت رژیم جعلی اسرائیل را به جهنم خواهند فرستاد».

«کمیته وزارتی اسرائیل» 13 نوامبر جاری به لایحه ممنوعیت پخش اذان از بلندگو در قدس رأی مثبت داد.

دو تن از نمایندگاه مسلمان در پارلمان رژیم صهیونیستی در واکنش به این اقدام در صحنه پارلمان اذان گفتند.

رژیم صهیونیستی بعد از تصویب این لایحه مسجدی را به دلیل پخش اذان 200 دلار جریمه کرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟