صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

استمرار کاهش دما و روزهای برفی تا پایان هفته

کد خبر: ۶۴۲۴۷۹
| |
4655 بازدید

تحلیل آخرین اطلاعات هواشناسی حاکی است که با استقرار توده هوای سرد بر روی کشور، روند کاهش دما در اغلب مناطق کشور تا روزهای پایانی هفته ادامه می یابد.

به گزارش مهر، براساس تحلیل آخرین اطلاعات هواشناسی، این کاهش دما در شمال شرق و نوار شمالی کشور بیشتر از سایر نقاط کشور است. بارش باران و برف طی سه روز آینده در استان های حاشیه دریای خزر و به صورت خفیف تر در شمال شرق کشور ادامه می یابد. علاوه بر مناطق ذکر شده در نواحی مرکز و دامنه های جنوبی البرز از امروز  و اوایل وقت سه شنبه بارش پراکنده برف و باران خواهند داشت.

برپایه این گزارش، در سه روز آینده دریای خزر به خصوص بخشهای غربی آن مواج خواهد بود. همچنین وضعیت غرب تنگه هرمز و شرق خلیج فارس نیز مواج پیش بینی می شود.

همچنین براساس اطلاعات هواشناسی، در مناطق شرق و جنوب شرق کشور امروز و فردا وزش باد شدید به خصوص در منطقه زابل باعث ایجاد گردوخاک می‌شود.

دمای هوای امروز تهران در گرم ترین ساعات ۷ درجه سانتی گراد پیش‌بینی شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار