کمک مالی لئو به فدراسیون فوتبال آرژانتین

لیونل مسی لطف بزرگی در حق سه هموطن خود انجام داد و از جیب خود حقوق آنها را که شش ماه است هیچ پولی از اتحادیه فوتبال آرژانتین نگرفته‌اند، پرداخت کرد.
کد خبر: ۶۴۱۹۷۲
| |
3401 بازدید
 فوق ستاره آرژانتینی بارسا حقوق معوقه تعدادی از عوامل اتحادیه فوتبال کشورش را پرداخت کرد.

به گزارش تابناک ورزشی؛در روزهایی که اتحادیه فوتبال آرژانتین به دلیل فساد و سوء مدیریت مسئولان پیشین‌ دچار بحران مالی بزرگی شده است، برخی از کارمندان این فدراسیون چند ماه حقوق خود را دریافت نکرده‌اند که سه تن از اعضای کادر تأمین‌کننده امنیت آلبی‌سلسته جزو آنها بوده‌اند.
 
لیونل مسی اما لطف بزرگی در حق این سه هموطن خود انجام داد و از جیب خود حقوق آنها را که شش ماه است هیچ پولی از اتحادیه فوتبال آرژانتین نگرفته‌اند، پرداخت کرد.
 
به گزارش رادیو مترو، مسی با پدرش تماس‌هایی داشته است تا اطمینان حاصل کند که حقوق این سه نفر پرداخت شود، اقدامی که پیش از این سابقه نداشته است.
 
از دیگر کسانی که از بحران اخیر فدراسیون فوتبال آرژانتین ضربه خورده‌‌اند، تاتا مارتینو سرمربی پیشین آلبی‌سلسته است که گویا او هم هنوز بخشی از حقوق دوران کاری‌اش در تیم ملی آژرانتین را دریافت نکرده است.
 
حرکت تحسین‌برانگیز مسی بعد از درخشش او در پیروزی قاطع تیم ملی آرژانتین برابر کلمبیا در مرحله انتخابی جام جهانی 2018، مسلماً به میزان زیادی از انتقاداتی که پیش از این از او می‌شد، کم خواهد کرد.
 
کمک مالی لیونل مسی به فدراسیون فوتبال آرژانتین 
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی