«نردبام آسمان» فردا به پايان ميرسد
آخرين قسمت از سريال «نردبام آسمان» به كارگرداني محمد حسين لطيفي، سه شنبه(24 شهريور ماه) به روي آنتن ميرود. اين سريال از نخستين روز ماه مبارك رمضان از شبكه اول سيما پخش شد.
به گزارش ايسنا، سريال تاريخي «نردبام آسمان» در قالب 21 قسمت به تهيهكنندگي محسن علي اكبري در مركز سيما فيلم ساخته شد و بازيگراني چون وحيد جليلوند، برزو ارجمند، داريوش كاردان، رحيم نوروزي، سارا خوئينيها، ويشكا آسايش، حسن پورشيرازي و غيره در آن بازي كردند.
با پايان اين سريال در روز سهشنبه، پس از مدتها مجموعهاي مناسبتي در شبكه اول پيش از پايان ماه مبارك رمضان به پايان ميرسد. اين در حالي است كه پيش از اين شاهد به طول انجاميدن سريالهاي مناسبتي شبكه اول حتي پس از ماه مبارك رمضان بودهايم؛ سريالهاي «روز حسرت» و «اغماء» كه طي سالهاي گذشته از شبكه اول سيما پخش شدهاند، همگي حدود يك هفته پس از عيد فطر نيز به روي آنتن رفتهاند.
تصويربرداري سريال «نردبام آسمان» فروردين ماه سال گذشته آغاز شد و حدود يك سال به طول انجاميد. اين سريال در آخرين روزهاي باقيمانده تا ماه مبارك رمضان، جايگزين سريال دفاع مقدسي «شب هزار و يكم» شد و مراحل فني آن شامل صداگذاري، جلوههاي ويژه و تدوين همزمان با پخش انجام شد.
گفتني است همزمان با آغاز هفتهي دفاع مقدس پخش سريال« شبهزار و يكم» نيز آغاز خواهد شد.
داستان زندگی که به جرم دگر اندیشی داریم
و زیبا بود
مثلا : كلمه "پماد" كه در ديالوگ ها استفاده مي شد فرانسوي است و حدود 50 سال است وارد فرهنگ لغت ما شده كه به جاي اون بايد مرهم يا ضماد مي گفتند.
كلمه " ليست " هم ايضا" كه بايد سياهه مي گفتند
و....



