صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

محافظت‌نیروی‌دریای‌ارتش از 3800 کشتی تجاری

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه نیروی دریایی امروز یک نیروی راهبردی، مقتدر و پیشرو است گفت: توسعه سواحل مکران و حفاظت از کشتی های تجاری دو ماموریت بزرگ نیروی دریایی است.
کد خبر: ۶۴۱۶۱۴
| |
3668 بازدید
|
۱
فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه نیروی دریایی امروز یک نیروی راهبردی، مقتدر و پیشرو است گفت: توسعه سواحل مکران و حفاظت از کشتی های تجاری دو ماموریت بزرگ نیروی دریایی است.

به گزارش ایلنا، دریادار حبیب الله سیاری عصر امروز در مراسم یادواره شهدای نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه توسعه، اقتدار و بالندگی نیروی دریایی ارتش به برکت خون شهدایی است که امروز در عمق خلیج فارس آرمیده‌اند، گفت: نیروی دریای ارتش تا به امروز از 3 هزار و 800 کشتی تجاری در شمال اقیانوس هند محافظت کرده است.

وی ادامه داد: امروز نیروی دریایی ارتش در مهمترین نقطه دنیا یعنی شمال اقیانوس‌هند و خلیج عدن که کشتی‌های تجاری مکررا مورد تعرض دزدان دریایی قرار می‌گیرند حضور فعال و موثر دارد و از کشتی‌های تجاری و در حالت کلی اقتصاد ایران حفاظت می‌کند.

سیاری افزود: امروز نیروی دریایی با اتکا به اقتدار و امنیت دریایی توانسته 44 ناو گروه به اقصی نقاط شرق و غرب جهان بفرستد و حضور فعال و موثر داشته باشد.

وی به ماموریت اسکورت کشتی‌های تجاری ایران توسط نیروی دریایی در زمان جنگ تحمیلی اشاره و خاطرنشان کرد: نیروی دریایی زمان جنگ‌تحمیلی از 10 هزار کشتی تجاری و نفت‌کش حفاظت کرد و 300 میلیون تن کالا وارد مرزهای کشور شد.

وی ادامه داد: نتیجه عملیات‌های این نیرو در 8 سال دفاع‌مقدس صرفا حفظ مرزهای آبی کشور نبود بلکه حفظ اقتصاد ایران از مهمترین دستاوردهای نیروی دریایی محسوب می‌شود.

سیاری به عملیات مروارید در 7 آذر سال 59 یعنی 67 روز بعد از آغاز دفاع مقدس اشاره کرد و عنوان داشت: دلاور مردان نیروی دریایی در حالیکه کشورعراق تصور حضور دریایی و عملیات آفندی جمهوری اسلامی را نمی‌داد و کشور با اخراج تمام مستشارهای نظامی نیروی دریایی مواجه بود، با مدیریت جهادی و با اتکا به رهنمودهای امام راحل عملیات مروارید را ظرف مدت یک ماه انجام داده و نیروی دریایی عراق را از کار انداختند.

وی اضافه کرد: عراق که با سه محور دریا، هوا و زمین می‌خواست کشور ما را شکست دهد 7 آذر با منهدم شدن یکی از نیروهایش مواجه شد و این پیروزی برای ایران از لحاظ سیاسی، اقتصادی، نظامی و منطقه‌ای حائز اهمیت بود.

مراسم یادواره شهدای نیروی دریایی راهبردی ارتش عصر امروز با حضور سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش، حجت‌الاسلام والمسلمین صدیقی امام جمعه موقت تهران، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ری، نظامیان نیروی دریایی و خانواده های معظم شهدا در حرم مطهر عبدالعظیم حسنی(ع) برگزار شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
نا شناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۵:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۸
بسیار عالی است ولی باید به فکر اون متهیگیرایی که تو دست دزدان سومالی اسیر هستن هم بود
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟