صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جزئیات دیدار 2 ساعته قالیباف و احمدی نژاد

وي افزود: پس از مجموع توضيحات مقرر شد كه ظرف 20 روز آينده، جلساتي بين شهرداري، وزارتخانه‌هاي كشور و صنايع برقرار شود، تا پس از انعكاس نتيجه جلسات مشخص شود كه چگونه اين موضوعات حل شود.
کد خبر: ۶۴۱۴
| |
12285 بازدید

شهردار تهران از قول مساعد رييس جمهور براي حل مشكلات حمل و نقل پايتخت خبر داد.

به گزارش ایسنا، دكتر محمدباقر قاليباف در حاشيه هفتاد و نهمين جلسه علني شورا كه به منظور بررسي بودجه سال 87 شهرداري حضور يافته بود در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره ديدارش با رييس جمهور، گفت: اين جلسه به دعوت رييس جمهور و در رياست جمهوري تشكيل شد كه دو ساعت و نيم به طول انجاميد و مهم‌ترين بحث در اين جلسه، حمل و نقل و تبصره 13 و مباحث مربوط به اتوبوس، مترو و منوريل بود.

وي افزود: پس از مجموع توضيحات مقرر شد كه ظرف 20 روز آينده، جلساتي بين شهرداري، وزارتخانه‌هاي كشور و صنايع برقرار شود، تا پس از انعكاس نتيجه جلسات مشخص شود كه چگونه اين موضوعات حل شود.

وي افزود: بر اساس تبصره 13 هيچ اتوبوسي از محل اين تبصره در سال 86 به ما داده نشده و يك‌هزار دستگاه نيز از سهميه 85 باقي مانده است.

شهردار تهران افزود: در جلسه با رييس جمهور درباره منوريل هم بحث شد و بنده به رييس جمهور گفتم كه شورا و شهرداري مخالفتي با منوريل ندارند و اگر دولت اعتباراتي را براي احداث اين پروژه اختصاص داده در واقع كمك به شهر است، اما اجراي هر بخشي از حمل و نقل و منوريل بر عهده شهرداري تهران است و قانون نيز اين موضوع را مصوب كرده است.

وي افزود: شايد اختلاف نظر در اين زمينه، اين باشد كه چند كيلومتر منوريل در تهران نياز داريم و در چه مسيرهايي، طبيعتا اين موضوعات نيز با كار كارشناسي حل مي‌شود و در طرح جامع حمل و نقل همه اين موارد مشخص شده و بر اساس اين طرح، بايد منوريل احداث شود.

به گزارش ايسنا، شهردار تهران درباره نامه رييس ستاد تبصره 13 گفت: در زمينه اجراي تعهدات تبصره 13 كم‌لطفي صورت گرفته و حتي رييس ستاد تبصره 13 نيز نامه‌اي درباره آن به شهرداري نوشت و بنده هم پاسخ 10 صفحه‌اي فرستادم، اما پس از آن نيز شاهد تحول و چيزي نبوديم.

وي گفت: منتظريم تا جلسات كارشناسي برگزار شده و مشكلات حمل و نقل در بخش اتوبوس، مترو و يا غيره حل شود.

شهردار تهران با اشاره به اين كه منوريل در طرح جامع تهران ديده شده است، درباره نظر دولت درباره اين پروژه نيز گفت: نظر دولت درباره اين پروژه نيز نمي‌تواند، خارج از نظر كارشناسي باشد و اعداد و ارقام از جمله احداث 66 كيلومتري يا 190 كيلومتري مطرح شده كه بايد همه اين موارد كار كارشناسي شود، لذا طبيعتا اقدامي خارج از طرح جامع در اين زمينه صورت نمي‌گيرد.

وي با تاكيد بر اين كه موضوعات كارشناسي اساسا نمي‌توانند به موضوعات سياسي تبديل شوند، گفت: اما متاسفانه برخي اين گونه مسائل كارشناسي را تبديل به مسائل سياسي مي‌كنند، به طوري كه در دنيا، تاكسي جزو حمل و نقل عمومي محسوب نمي‌شود و هر سرمايه‌گذاري و هزينه‌اي در اين زمينه گزاف بوده و به دولت و شهرداري تحميل مي‌شود و همچنين خروجي لازم را نيز ندارد؛ اما اگر يارانه تاكسي را در مترو هزينه كنيم؛ مسلما بازدهي بيشتري دارد.

وي افزود: منوريل نيز به عنوان يك صنعت حمل و نقل عمومي در دنيا مورد توجه نبوده و عمدتا استفاده از مترو و اتوبوس در دنيا به عنوان وسايط حمل و نقل عمومي مورد تاكيد قرار گرفته است. تاكسي هم به عنوان وسيله شخصي به مردم سرويس مي‌دهد، نه اين كه در كشور ما در يك تاكسي پنج نفر سوار شوند.

به گزارش ايسنا، در اين هنگام تعدادي از خبرنگاران به قاليباف گفتند گويا مدت‌هاست كه تاكسي سوار نشده‌ايد، چون تاكسي‌ها چهار نفر بيشتر سوار نمي‌كند كه شهردار تهران پاسخ داد: خودم با اجراي بستن طرح كمربند ايمني، تاكسي را چهار نفره كردم.

وي در ادامه از قول مساعد رييس جمهور براي حل مشكل حمل و نقل پايتخت خبر داد و گفت: توقع من اين است كه رده‌هاي بعد از رييس جمهور، دستورات وي را عملياتي كنند.

شهردار تهران با اشاره به مصوبات كميسيون تلفيق مجلس براي حل مشكل پايتخت گفت: اين كميسيون 290 ميليارد تومان براي متروي تهران تصويب كرد و همچنين بر اساس مصوبه ديگر، شهرداري تهران مي‌تواند، از صندوق ذخيره ارزي وام بگيرد.

وي افزود: نمايندگان مجلس در كميسيون تلفيق تصويب كردند كه اگر دولت لايحه‌اي به مجلس داد كه بر اساس آن درآمدهاي شهرداري كاهش مي‌يابد، آن را در رديف‌هاي ديگري جبران كنند، تا درآمد شهرداري كم نشود.

وي ابراز اميدواري كرد كه مصوبات كميسيون تلفيق در صحن علني مجلس شوراي اسلامي نيز به تصويب برسد و در ادامه گفت: بر اساس مصوبه كميسيون تلفيق، همچنين بنا شد كه كليه ديون دولت به شهرداري‌ها پس از طي مراحل قانوني و حكم مقام قضايي و سازمان‌هاي ذي‌صلاح پرداخت شود و وزارت اقتصاد و دارايي مكلف شد، تا ميزان طلب شهرداري را از بودجه دستگاه‌هاي دولتي كسر و به حساب شهرداري واريز كند.

وي ميزان بدهي‌هاي دولت به شهرداري تهران را 600 ميليارد تومان عنوان كرد و درباره ميزان پرداخت اين مبلغ در سال 87 گفت: به هر ميزان كه شهرداري بتواند، سند بدهد، مسلما بدهي‌ها نيز پرداخت مي‌شود، اما در بودجه سال 87 شهرداري پيش‌بيني شده كه حدود 100 ميليارد تومان از محل بدهي دولت به شهرداري، درآمد داشته باشيم.

قاليباف بودجه سال 87 شهرداري را سه هزار و 650 ميليارد تومان عنوان كرد و گفت: امسال بودجه سازمان‌هاي غيرمستقل و شركت‌ها نيز به شهرداري ارائه شده و با تبديل سيستم نقدي به تعهدي شفافيت خوبي در بودجه ايجاد شده است در حالي كه از سال 76 عملا شهرداري در تفريغ بودجه دچار مشكل بوده؛ اما با تبديل بودجه نقدي به تعهدي بودجه عملياتي ارائه شده و مشكلي در اين زمينه وجود ندارد و از سوي ديگر زمينه تحقق برنامه پنج ساله تهران فراهم شده است.

وي با بيان اين كه اولويت بودجه سال 87 شهرداري تهران عمراني و توجه به مسائل فرهنگي اجتماعي بوده است، تصريح كرد: تنها 320 ميليارد تومان از مجموع سه هزار و 650 ميليارد تومان بودجه شهرداري، به بخش اداري و حقوق اختصاص يافته و مابقي در حوزه‌هاي اجتماعي، فرهنگي، عمراني، اجراي طرح‌هاي عمراني و تفصيلي هزينه خواهد شد.

قاليباف از 5/2 برابر شدن اعتبارات حمل و نقل عمومي در بودجه سال 87 شهرداري خبر داد و گفت: عوارض ساختماني در سال آينده هيچ‌گونه افزايشي نيافته، مگر آن كه دولت در سياست‌هاي خود افزايش عوارضي را پيش‌بيني كند. آن وقت ما هم پيش‌بيني‌هاي لازم را انجام مي‌دهيم، اما فعلا افزايش عوارضي نخواهيم داشت و شورا و شهرداري در اين زمينه به توافق رسيدند.

وي گفت: بخش‌هايي از درآمد شهرداري در سال آينده از محل وام، سرمايه گذاري و عوارض خواهد بود.

شهردار تهران مجددا تاثير عوارض ساخت و ساز در افزايش قيمت مسكن را رد كرد و گفت: اين عوارض‌ها تاثيري بر قيمت مسكن ندارد.

قاليباف در پاسخ به سوالي كه اختلاف بين شهرداري و دولت را مورد اشاره قرار مي‌داد، گفت: اين موضوع را قبول ندارم و در مجموعه‌هايي كه كار كردم، چه در نيروي انتظامي يا هر دستگاهي، دنبال اختلاف نبودم و در تلاش هستم، تا كارها با رفاه و همكاري پيش رود و واقعا موردي نبوده كه از طرف شهرداري، با هر بخشي از جمله دولت اختلافي ايجاد شود.

به گزارش ايسنا، وي گفت: به عنوان مثال، بنده در ايام برودت هوا و يخبندان با وزير كشور تماس گرفته و به وي گفتم كه اگر كمكي از شهرداري مي‌خواهند، انجام دهيم كه وزير كشور نيز برخي مشكلات در زمينه فرودگاه‌ها و اتوبان قم را مطرح كردند كه شهرداري بلافاصله وارد عمل شد و در زمينه رساندن سوخت نيز همكاري كرد. طبيعتا اگر بنده ذهنيتي نسبت به دولت داشته باشم، با فشار كاري كه در تهران وجود دارد، چنين پيشنهادي را به وزير كشور نمي‌دادم.

وي با بيان اين كه مطبوعات نيز بايد به دنبال حل مشكلات مردم باشند و به اشكالات احتمالي دامن نزنند، افزود: همچنين در ايام برودت هوا، ساعت هشت شب، وزير نيرو با بنده تماس گرفته و اعلام كرد كه اگر روشنايي پارك‌ها را خاموش كنيم در مصرف گاز و سوخت‌رساني بسيار اثرگذار خواهد بود كه بنده همان شب دستور خاموشي را در برخي پارك‌ها ابلاغ كردم و حتي 5/1 بامداد به پارك گفت‌وگو رفتم و مشاهده كردم كه برخي چراغ‌ها هنوز روشن است و به همين دليل، با مدير عامل سازمان پارك‌ها تماس گرفته و وي را از خواب بيدار كردم و با پيگيري، چراغ‌هاي روشن مانده نيز خاموش شد و سپس وزير نيرو نيز از اقدامات شهرداري در اين زمينه تشكر كرد.

شهردار تهران تصريح كرد: در شهرداري تهران به دنبال هيچ شائبه‌ و اختلافي نيستيم و بارها بنده گفته‌ام، اگر قرار است، دعوا كنيم، بنده ترجيح مي‌دهم زمان دعوا را بروم و فوتبال بازي كنم و بهتر از آن است كه جايي بايستم و دعوا كنم.

شهردار تهران در پاسخ به عملي نشدن تعهدات تبصره 13 نيز گفت: براي تبصره 13 مجلس جلسه گذاشته و جدولي نيز در اين زمينه سال گذشته به شهرداري ارائه شده و بر اساس اين جدول از 2500 سهميه اتوبو سال 85 فقط 1500 دستگاه را تحويل داده‌اند و براي سال 86 هيچ جدولي ارائه نشده است كه بدانيم سهميه ما از محل تبصره 13 چقدر است. دعوا نداريم، بگويند سهميه تعلق نمي‌گيرد، قبول داريم.

وي با تاكيد بر اين كه مباحث بايد شفاف و كارشناسي مطرح شود، تصريح كرد: در شهرداري به دنبال اين بحث‌ها و اختلافات نيستيم و اگر جايي سراغ دارند كه شهرداري به دنبال اختلاف درست كردن هست، بگويند. مردم از اختلاف خوششان نمي‌آيد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۴ - ۱۳۸۶/۱۱/۲۳
مردم از تعامل اینچنینی بین مسئولان در جهت حل مشکلاتشان لذت می برند . انشاءالله رسانه ها هم مثل تابناک عزیز حمایت خودشان را هم چاشنی این گونه کارهای مفید کنند تا کارها زودتر به نتیجه برسد .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۱۰ - ۱۳۸۶/۱۱/۲۴
آلودگی سمعی و بصری از اولین زیان ها ی استفاده از مونوریل در کلان شهر تهران می باشد.همچنین به صرفه نبودن این پروژه از لحاظ جابجایی مسافر و سرعت متوسط قطارهای بکار گرفته شده(اقتصادی) نیز یکی از دلایل محکم برای منحل شدن اجرای این پروژه است که به ضرس قاطع موضوعی سیاسی نبوده و طبیعتا حق مسلم ما مونوریل نیست.در ضمن همانطوری که بارها گفته شده قطار هوایی یا مونوریل در کشورهای اروپایی و دیگر کشورها نظیر ژاپن فقط جنبه ی توریستی داشته و به عنوان شبکه ای برای حمل و نقل درون شهری به هیچ عنوان لحاظ نشده است.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟