بازیکن پرسپولیس بیادبی خود را جبران کرد!
در جریان دیدار تدارکاتی روز گذشته پرسپولیس برابر تیم منتخب انگلیسی های دبی که به پیروزی سرخپوشان انجامید فرشاد احمدزاده از سوی داور مسابقه از زمین اخراج شد.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس از کمک داور بازی روز گذشته عذرخواهی کرد.
به گزارش تابناک ورزشی، ظاهرا بازی روز گذشته پرسپولیس برای سرخپوشان کم بی حاشیه نبوده است. احمدزاده به دلیل حمله لفظی به کمک داور بازی از داور وسط اخطار گرفت و بعد از آن بگومگویی با یکی از هم تیمی های خود داشت که لفظ استفاده شده سبب شد تا داور با دادن کارت زرد دوم او را اخراج کند.
عصبانیت احمدزاده در این بازی برای خیلی ها به ویژه برانکو ایوانکوویچ عجیب بود زیرا این بازیکن را کمتر به این شکل پرخاشگر دیده بودند.
فرشاد احمدزاده در پایان مسابقه نزد کمک داور بازی که از ایرانیان مقیم دبی است رفت و خطاب به او گفت: به خاطر اتفاقات امروز عذرخواهی می کنم. من امروز کلا عصبانی بودم.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
شما بيطرف هستين ؟!!
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟



