میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

حمله 6 عامل انتحاری به غرب کربلا

کد خبر: ۶۴۰۴۹۹
| |
9288 بازدید
شورای استانداری کربلا از ورود شش عامل انتحاری به شهرستان عین التمر در غرب این استان خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری سومریه نیوز، محفوظ التمیمی، عضو شورای استانداری کربلا اعلام کرد که شش عامل انتحاری که کمربند منفجره داشتند امروز (دوشنبه) وارد شهرستان عین التمر در غرب استان کربلا شدند.

به گفته التمیمی، نیروهای امنیتی وارد درگیری با آن‌ها شدند. این عاملان انتحاری خود را منفجر کردند که در نتیجه به کشته شدن ۹ تن از جمله تعدادی از نیروهای امنیتی منجر شد.

این در حالی است که رئیس شورای استانداری کربلا نیز تأکید کرد که اوضاع امنیتی در عین التمر تحت کنترل است.

مسئولان امنیتی در استان کربلا طرح ویژه‌ای را برای تأمین امنیت در مراسم بزرگداشت اربعین حسینی اجرا می‌کنند. در آستانه اربعین حسینی تعداد زیادی از زائران از کشورهای اسلامی راهی کربلا می‌شوند. تاکنون یک میلیون زائر وارد سامرا شده‌اند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت