صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

کشف ۱۵ تن لوازم آرایش قاچاق

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی از کشف ۱۵میلیون تن لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق و همچنین کشف۸۰ میلیون نخ سیگار قاچاق خبرداد.
کد خبر: ۶۴۰۴۴۰
| |
4318 بازدید

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی از کشف ۱۵میلیون تن لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق و همچنین کشف۸۰ میلیون نخ سیگار قاچاق خبرداد.

به گزارش مهر، علیرضا جمشیدی در خصوص مبارزه با قاچاق در انبارهای حاشیه شهرها گفت: در چهار هزار انباری که مورد شناسایی قرار گرفت، ۸۰میلیون نخ سیگار قاچاق، ۱۵تن لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق و همچنین ۱۰ میلیون داروی تقلبی قاچاق شناسی شد.

وی از ورود تعزیرات به سطح عرضه خبرداد و افزود: در سطح عرضه با همکاری صنوف با قاچاق فعالیت می کنیم.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در پاسخ به این سوال که برخی نسبت به ورود اصناف به جای تعزیرات انتقاداتی دارند، سهم اصناف بیشتر از تعزیرات است؟ گفت: جایگاه قانونی صنوف در این راستا مطرح است و قصد سازمان تعزیرات حکومتی این است که نظارت صنوف با کمترین چالش و بیشترین همکاری دنبال شود.

حبس در انتظار قاچاقیان


جمشیدی در ادامه و درخصوص بازدارنده بودن جریمه های مرتبط با قاچاق گفت: جریمه ها کاملا بازدارنده است به طوری که حبس، جزای نقدی و تعطیلی مراکز اقتصادی قاچاقیان و همچنین مسدود کردن حساب ها و عملیات های بانکی و اعمال برخی محدودیت های دیگر به عنوان جریمه مطرح است.

وی در پاسخ به این سوال که سامانه تلفنی دسترسی به تعزیرات، سامانه ۱۳۵ چه زمانی رونمایی می شود؟ گفت: ظرف ۳هفته آینده امیدواریم این سامانه تلفنی رونمایی و فعال شود.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات