صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واکنش دمشق به مصوبه سازمان منع سلاحهای شیمیایی

وزارت خارجه سوریه با صدور بیانیه ای به مصوبه سازمان منع سلاحهای شیمیایی ضد دمشق واکنش نشان داد.
کد خبر: ۶۴۰۴۲۷
| |
7283 بازدید
وزارت خارجه سوریه با صدور بیانیه ای به مصوبه سازمان منع سلاحهای شیمیایی ضد دمشق واکنش نشان داد.

به گزارش مهر به نقل از سانا، وزارت خارجه سوریه با صدور بیانیه ای اعلام کرد: سوریه مراتب تاسف خود را از اینکه شورای اجرایی سازمان منع سلاح های شیمیایی مصوبه ای را درباره سوریه تصویب کرد که این مصوبه به صورت آشکار نشانگر اوج دودستگی میان کشورهای عضو این شوراست.

در این بیانیه آمده است: سوریه از اینکه سازمان منع گسترش سلاح های شیمیایی از رویکرد فنی دور شده و سیاسی زده شده است احساس ناامیدی می کند. این موضوع بر آینده فعالیت این سازمان تاثیر می گذارد و تبعات آن بر عهده کشورهایی است که از این سازمان به عنوان ابزاری برای پیشبرد اهداف سیاسی خود استفاده می کنند.

وزارت خارجه سوریه تاکید کرد: سوریه مخالفت خود را با اتهامات مطرح شده در این مصوبه اعلام می کند. این مصوبه بی طرفانه نیست و نمایانگر دیدگاه گروهی از کشورها بود به ویژه که به برخی کشورهای دیگر اجازه داده نشد که با وارد کردن اصلاحات خود در این مصوبه و تلاش هایشان برای برقراری توازن این مصوبه دیدگاه خود را مطرح کنند.

در این بیانیه آمده است: سوریه اتهاماتی که مصوبه ارائه شده از سوی اسپانیا وارد کرده است را رد می کند و آن را جانبدارانه می داند. سوریه مراتب تشکر خود را از کشورهایی که در داخل شورا با جدیت تمام به دنبال توافق بودند و اینکه مصوبه را تعدیل کنند تا منسجم باشد، اعلام می کند. همچنین از کشورهایی که ضد این مصوبه موضع گیری کردند تشکر می کنیم و نیز کشورهایی که رای ممتنع به این مصوبه دادند. ما به زودی پس از بررسی مندرجات مصوبه، موضع نهایی خود را اعلام می کنیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟