21نوامبرتاریخ‌جدیدنشست‌کارشناسان‌اوپک تعیین شد

منابع الجزایری از توافق وزیر انرژی الجزایر و عربستان بر سر تاریخ جدید نشست کارشناسان اوپک خبر دادند و این تاریخ را 21 نوامبر اعلام کردند.
کد خبر: ۶۴۰۲۷۷
|
۲۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۶ 13 November 2016
|
3031 بازدید
منابع الجزایری از توافق وزیر انرژی الجزایر و عربستان بر سر تاریخ جدید نشست کارشناسان اوپک خبر دادند و این تاریخ را 21 نوامبر اعلام کردند.

به گزارش فارس، رویترز به نقل از یک منبع آگاه نوشت وزیر انرژی عربستان برای مذاکره در مورد سیاست اوپک با همتای الجزایری خود نورالدین بوترفا به الجزایر سفر کرده است با یک تاریخ جدید برای مذاکرات کمیته فنی موافق است.

این منبع آگاه الجزایری گفت دو وزیر بر پایبندی بر توافق الجزایر در ماه سپتامبر مبنی بر کاهش تولید تاکید کردند.

این منبع آگاه که نخواست نامش فاش شود، گفت: «ما همچنین بر سر تاریخی برای نشست کارشناسان که قرار بود در 25 نوامبر انجام شود. به توافق رسیدیم. تاریخ جدید 21 نوامبر است.»

اعضا اوپک هنوز در حال مذاکره بر سر جزئیات کاهش تولید هستند.

قرار است اجلاس رسمی اوپک در 30 نوامبر با حضور اعضای اوپک و غیر اوپک در وین اتریش برگزار شود اما قبل از آن نشست کارشناسان برای آنالیز بیشتر موضوعات برگزار می‌شود، کارشناسان بیشتر آمار و ارقام و سهم هر کشور از کاهش تولید را بررسی خواهند کرد. 
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت
آخرین اخبار