نگرانی‌چین‌ازبازگرداندن‌کارخانه‌های‌فناوری‌به‌آمریکاتوسط ترامپ

موسس بزرگترین سایت عمده‌فروش جهان اظهار کرد در صورتیکه ترامپ روابط آی‌تی آمریکا را با چین قطع کند در چین فاجعه ای به بار خواهد آمد.
کد خبر: ۶۳۹۹۳۶
| |
2850 بازدید
موسس بزرگترین سایت عمده‌فروش جهان اظهار کرد در صورتیکه ترامپ روابط آی‌تی آمریکا را با چین قطع کند در چین فاجعه ای به بار خواهد آمد.

به گزارش فارس به نقل از اسپوتنیک‌نیوز،، "جک ما" مؤسس و مدیر اجرایی سایت "علی‌بابا"، بزرگترین سایت عمده فروش دنیا می‌گوید اگر ترامپ خواهان بازگرداندن کارخانه‌های فناوری به آمریکا شود، در چین فاجعه بزرگی بوقوع می پیوندد.

وی با توجه به صحبت انتخاباتی ترامپ مبنی بر بازگرداندن عظمت آمریکا، و بازگرداندن کارخانه‌هایی مانند اپل را به این کشور تاکید کرد که "ترامپ" رئیس‌جمهور باهوشی است و بسیار دور از ذهن که است که بخواهد روابط چین و امریکا را خراب کند چرا که همکاری این دو کشور بسیاری از مشکلات جهان را تاکنون حل کرده است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
آخرین اخبار
وب گردی