صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

ارزیابی رضایی از انتخابات آمریکا

کد خبر: ۶۳۹۵۸۴
| |
5823 بازدید
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در یادداشتی در خصوص انتخاب ترامپ به عنوان رییس جمهور آمریکا اظهار کرد: مردم آمریکا به فردی رای دادند که با صدایی بلند فریاد می‌زد نظام سیاسی و اقتصادی آمریکا غرق در فساد است.

محسن رضایی در صفحه شخصی اینستاگرام خود نوشت: «پیروزی هشت سال پیش اوباما با شعار تغییر، جنبش اعتراضی ضد وال استریت علیه فساد سیاسی و مالی نظام آمریکا در چهار سال پیش که تندتر از شعار تغییر بود و پیروزی امروز ترامپ با شعار مبارزه با نظام سیاسی آمریکا که فساد و تقلب آن را پر کرده است از زمینه‌های طوفانی بزرگ در جامعه آمریکا خبر می‌دهد.

مردم آمریکا به فردی رای دادند که با صدایی بلند فریاد می‌زد نظام سیاسی و اقتصادی آمریکا غرق در فساد است، اما آیا این فرد قادر است این فساد ساختاری و پیچیده را اصلاح کند؟ آیا او اوضاع آمریکا را بدتر نمی‌کند؟ آیا عملکرد او در ادامه روند پیشین طوفان خشم مردمی را تشدید نخواهد کرد؟

عاقلانه است که آینده را در اراده ملت‌ها و سنت‌های تغییر ناپذیر الهی جست‌وجو کنیم.»
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات