صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توصیه منصوریان به استقلالی‌ها

کد خبر: ۶۳۸۱۱۱
| |
7521 بازدید
سرمربی تیم فوتبال استقلال، گفت: از همه شما می‌خواهم در تمام مراسم‌های منصور پورحیدری حاضر شوید.
به گزارش تابناک ورزشی، علیرضا منصوریان قبل از شروع تمرین امروز استقلال در مورد درگذشت منصور پورحیدری پیشکسوت استقلال،‌ گفت: دیروز پدر استقلال و پدر معنوی‌مان را از دست دادیم. به جرات می‌توانم بگویم که باشگاه استقلال یتیم شد. کسی را از دست دادیم که از سال 54 مربی تیم شد و بعدها سرمربی تیم شد. یکی از کامل‌ترین کلکسیون‌های تیم در اختیار پورحیدری بود.

وی افزود: خیلی از شما با او کار نکردید اما ما که مقابل شما ایستادیم از شاگردان او بودیم. از بهتاش فریبا بگیرید تا علی چینی هم با او کار کردیم. تمام مجموعه استقلال از سال 54 به بعد شاگرد منصورخان بودیم. برای او دعا کنید چرا که خیلی به استقلال خدمت کرد. از شما می‌خواهم در تمام مراسم‌های او حضور داشته باشید چرا که شما هم به نوعی آخرین نسل شاگردان او هستید و این افتخار را دارید که بگویید شاگرد منصورخان پورحیدری بودید.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟