درگذشت پیشکسوت دوبله و گویندگی

کد خبر: ۶۳۷۶۹۸
| |
14816 بازدید
|
۱
علی‌اکبر گودرزی، پیشکسوت دوبله و گویندگی پس از تحمل دوره‌ سخت بیماری دار فانی را وداع گفت.

به گزارش ایسنا، علی اکبر گودرزی، چهره پیشکسوت دوبله و گویندگی و شاعر که چندین آلبوم و مجموعه شعر منتشر کرده است، عصر روز چهارشنبه دوازدهم آبان‌ماه در پی بیماری سرطان در بیمارستان آراد درگذشت.

مراسم ترحیم گودرزی طائمه، روز یکشنبه ۱۶ آبان‌ماه از ساعت ۱۳:۴۵ تا ۱۵:۱۵ در مسجد الرضا (ع) واقع در خیابان خرمشهر، خیابان شهید عشقیار، میدان نیلوفر برگزار خواهد شد.

زنده‌یاد گودرزی عصر روز چهارشنبه دوازدهم آبان‌ماه درست در میانه فصلی که بارها درباره آن سروده است، در بیمارستان آراد بعد از تحمل دوره‌ای سخت از بیماری سرطان با دنیای تنهایی‌اش خداحافظی کرد اما انار سرخ آثارش این‌جا با ماست.

از میان آثار او می‌توان به آلبوم‌های «هوا را از من بگیر خنده‌ات را نه» و مجموعه‌های شعر «قلب‌های کوچک شهر بزرگ»، «حکایت پنهان ماه»، «من اما هیچکس»، «از اینجا غروب جهان نمایان است» و ... اشاره کرد.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۳
روحش شاد
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت