ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

هر هفت ثانیه یک دختر زیر 15 سال ازدواج می‌کند

کد خبر: ۶۳۷۶۷۹
| |
14043 بازدید

در آخرین گزارشی که «بنیاد جهانی نجات کودکان» تنظیم کرده است مشخص شد سالانه 4.5 میلیون کودک که سن آنها کمتر از 15 سال است ازدواج می‌کنند.

به گزارش فارس، بر اساس گزارش جدید منتشر شده از سوی «بنیاد جهانی نجات کودکان»، هر هفت ثانیه یک دختر زیر 15 سال در یک نقطه از کره خاکی ازدواج می‌کند.

این صندوق در گزارش جدید خود که با موضوع ازدواج کودکان منتشر شده است اعلام کرد آمار مذکور مربوط به همه نقاط جهان می‌شود و مراکز خبری از جمله بی‌بی‌سی، سی‌ان‌ان، اکسپرس تریبون پاکستان، استرالین و ... آن را پوشش داده‌اند.

 

اگر این آمار درست باشد، این مسئله به آن معنی خواهد بود که هر سال 4.5 میلیون کودک در سراسر جهان ازدواج می‌کنند. البته باید توجه داشته باشید که جمع‌آوری اطلاعات در این زمینه کار دشواری محسوب می‌شود. زیرا در بسیاری از نقاط جهان فرآیند مذکور غیرقانونی است و به همین خاطر آمار دقیق در مورد آن منتشر نمی‌شود.

بنیاد نجات کودکان از آمارهای سازمان یونیسف استفاده کرده است و همچنین اطلاعات چندین بررسی جهانی نیز در آن به کار برده شده است. این فرآیند کمک کرد تا گزارش مذکور بتواند داده‌های دقیق مربوط به بیش از 100 کشور با درآمد متوسط و کم را پوشش دهد.

سازمان جهانی یونیسف اعلام کرد در سال 2015 میلادی 7.5 درصد از زنان متاهل 20 تا 24 ساله زمانی که در سن کمتر از 15 سالگی به سر می‌بردند، ازدواج کردند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟