صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

غیبت‌مشکوک‌بازیکنان‌استقلال‌خوزستان‌در‌تمرین

کد خبر: ۶۳۷۱۸۶
| |
7318 بازدید

تمرین تیم فوتبال استقلال خوزستان امروز در شرایطی برگزار شد که هیچکدام از بازیکنان سرشناس و اصلی این تیم حضور نداشتند.
به گزارش تابناک ورزشی، تمرین تیم فوتبال استقلال خوزستان امروز در شرایطی برگزار شد که هیچکدام از بازیکنان سرشناس و اصلی این تیم حضور نداشتند. قبل از این اعلام شده بود بازیکنان غیراهوازی این تیم روز شنبه به تمرینات می‌آیند.
از جمع بازیکنان اصلی خوزستانی‌ها محمد طیبی و حسین بهرامی که اصلیتی بهبهانی و رحیم زهیوی، مهدی زبیدی و حسن بیت سعید که اصلیتی سوسنگردی دارند به شهرهای خود سفر کردند و در تمرین حضور نداشتند.
با توجه به گرد و غبار اهواز تمرین استقلال خوزستان در روز چهارشنبه تعطیل شد و از قبل هم تمرین دو روز پایانی هفته تعطیل اعلام شده بود تا کار این تیم به طور رسمی از شنبه آغاز شود. باید منتظر ماند و دید آیا بازیکنان استقلال خوزستان شنبه به تمرین می‌آیند یا اینکه در اعتراض به مشکلات موجود تصمیم دیگری خواهند گرفت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟