او دیگر لژيونر نميشود
الهكرم استكي به دليل مشكلات شخصي از پيوستن به تيم گومر باخ در ليگ هندبال آلمان انصراف داد.
ملي پوش اصفهاني تيم سپاهان در گفتوگو با ايسنا اظهاركرد: در صحبتي كه با ساكت مديرعامل باشگاه سپاهان اصفهان داشتم مشكل رضايت نامه هم حل شد اما به خاطر مشكلات شخصي از رفتن به آلمان و بازي كردن درسطح يك هندبال جهاني منصرف شدم. حتما خدا اين گونه خواسته است!
وي افزود: با توكل بر خدا تمام كارهاي رفتنم به آلمان را شروع كرده بودم و از همان ابتدا گفته بودم كه اگر خدا بخواهد من نخستين لژيونر هندبال ايران خواهم بود كه در آلمان و اروپا بازي خواهد كرد. شايد صلاح اين طور بود.
استكي با اشاره به اينكه به آينده و موقعيتهاي پيش روي خود فكر ميكند، گفت: تمام تلاشم را ميكنم تا همچنان در هندبال مفيد باشم و اگر خدا بخواهد شايد سالهاي آينده به اروپا بروم.
وي ادامه داد: زندگي ادامه دارد و بايد با اين شرايط كنار آمد. هم اكنون به ليگ سال 88 ايران فكر ميكنم. فعلا با سپاهان قرارداد دارم و اگر آنها نخواهند در ليگ شركت كنند آن موقع است كه بايد براي رفتن به تيم ديگري فكر كنم. من سرباز سپاهان هستم و اگر آنها بخواهند برايشان بازي خواهم كرد.
استكي با تاكيد بر اينكه از چند تيم كشورهاي حوزه خليج فارس نيز پيشنهادهايي داشت، گفت: اصلا دنبال پيوستن به چنين تيمهايي و استفاده از موقعيت آنها نبودم. تيمهاي حوزه خليج فارس تنها ميخواهند از ورزشكاران كار بكشند و چيزي براي ياد دادن به آنها ندارند. حضور من در اين تيمها به درد هندبال ما نميخورد. اگر ميخواستم به آلمان بروم به خاطر اين بود كه آنها بهترين ليگ را دارند كه چيزهاي زيادي ميتوانست به من و هندبال ايران آموزش دهد.
دو ماه پيش و قبل از مسابقه هاي قهرماني جوانان جهان در مصر بود كه استكي مورد توجه تيم گومر باخ تيم پنجم جدول رده بندي آلمان قرار گرفت و براي انجام تستهاي اوليه و پزشكي به اين كشور سفر كرد. استكي با موفقيت در اين تستها با مسولان تيم آلماني به توافق رسيد و پس از بازگشت به ايران به دنبال گرفتن رضايت نامه از تيم سپاهان شد تا نخستين لژيونر هندبال ايران لقب گيرد اما متاسفانه دادن رضايت نامه به وي كمي طول كشيد.
استكي قرار بود در صورت صدور رضايت نامهاش روز پنجشنبه به آلمان برود اما در تصميمي ناگهاني با طرح كردن مشكلات شخصي از رفتن به سطح يك هندبال جهان منصرف شد.


