میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

حمله هوایی عربستان به ساختمان یک زندان در یمن

خبرگزاری فرانسه از حمله هوایی جنگنده‌های عربستان به ساختمان زندانی در زیدیه و کشته شدن 46 نفر که بیشتر آنها زندانی بودند خبر داد.
کد خبر: ۶۳۶۳۶۰
| |
3879 بازدید
خبرگزاری فرانسه از حمله هوایی جنگنده‌های عربستان به ساختمان زندانی در زیدیه و کشته شدن 46 نفر که بیشتر آنها زندانی بودند خبر داد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، حمله جنگنده های ائتلاف عربستان به یک ساختمان زندان در غرب یمن منجر به کشته شدن 46 نفر از میان زندانیان نیروهای امنیتی آن خبر داد.

براساس این گزارش، جنگنده های عربستان 2 بار به ساختمانی که محل نگهداری زندانیان بود در  زیدیه در شمال غرب شهر بندری حدیدیه حمله کردند که بر اثر آن 46 نفر که اغلب آنها از زندانیان بودند کشته شدند.

خبرگزاری فرانسه می‌گوید که تعدادی از شبه نظامیان نیز که در این ساختمان بودند کشته شدند.

عربستان صبح امروز نیز در تعز مرتکب یک جنایت دیگر شده بود.

یک منبع محلی گزارش داد که عربستان به سه خانه شهروندان یمنی در شهر الصلو در استان تعز حمله کرده که منجر به کشته شدن 17 غیرنظامی و زخمی شدن ده‌‌ها تن شده که اغلب آنها کودک و زن بودند.

یک مسئول یمنی اعلام کرده که عربستان همچنین به مدرسه «عثمان بن عفان» در منطقه الحود در شهر الصلو حمله کرده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات