صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

داعش ۲۳ غیرنظامی عراقی را در شهر موصل اعدام کرد

تروریستهای داعش که به دنبال شکست های متعدد از نیروهای عراقی در شهر موصل، دستپاچه و هراسان به نظر می‌رسند، در اقدامی ۲۳ نفر از شهروندان عراقی ساکن این شهر را اعدام کردند.
کد خبر: ۶۳۵۳۰۶
| |
5468 بازدید
تروریستهای داعش که به دنبال شکست های متعدد از نیروهای عراقی در شهر موصل، دستپاچه و هراسان به نظر می‌رسند، در اقدامی ۲۳ نفر از شهروندان عراقی ساکن این شهر را اعدام کردند.

به گزارش مهر به نقل از العالم، تروریست های داعش به دنبال شکست در مناطق مختلف اطراف موصل، تعدادی از شهروندان این شهر را اعدام کردند.

بر اساس این گزارش، گروه داعش ۲۳ غیر نظامی را به اتهام همکاری با نیروهای عراقی اعدام کرد.

در همین ارتباط، یک منبع عراقی که نخواست نامش فاش شود، گفت:احتمالا این افراد در زندان «تل الرمان» واقع در غرب شهر موصل نگهداری می شدند.

به دنبال پیشروی نیروهای عراقی از محورهای مختلف به سمت موصل، تروریست های داعش با وحشت از نزدیک شدن این نیروها به مرکز موصل دست به اعمال جنون آمیز از جمله اعدام شهروندان و استفاده  از آنان به عنوان سپرهای انسانی برای جلوگیری از حملات هوایی و توپخانه ای زده اند.

عملیات آزاد سازی موصل از روز دوشنبه هفته پیش آغاز شده و تاکنون دهها روستا در اطراف این شهر از دست تروریست های داعش خارج شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار